Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση κουτιών γάλακτος εβαπορέ από το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας, τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπάκτου και το Παράρτημα Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας. Το σύνθημά είναι «Ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο δέντρο ανθρωπιάς» και στόχος τους αυτά τα Χριστούγεννα όλα τα παιδιά της περιοχής να έχουν τουλάχιστον ένα ποτήρι ζεστό γάλα.

galata

Σε μια περίοδο που πολλές οικογένειες και παιδιά αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, το γάλα είναι ότι πολυτιμότερο μπορούμε να συλλέξουμε.

Ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο δέντρο ανθρωπιάς από κουτιά γάλακτος εβαπορέ για να έχουν αυτά τα Χριστούγεννα όλα τα παιδιά της περιοχής τουλάχιστον ένα ποτήρι ζεστό γάλα.

Είναι μια μικρή, αλλά συνάμα σημαντική χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης για να κρατήσουμε ζωντανό το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μια περίοδο που η χώρα μας βιώνει ανθρωπιστική κρίση και όλοι έχουμε ανάγκη να κάνουμε κάτι μαζί.

Σας περιμένουμε στην Κεντρική Πλατεία Ναυπάκτου την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014 από 9:00π.μ. έως 20:00μ.μ, με ένα κουτί γάλα εβαπορέ να γιορτάσουμε μαζί για τα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια θα προσφέρουμε δωρεάν μελομακάρονα και για τα παιδιά που θα βοηθήσουν να στολιστεί το δέντρο θα προσφέρουμε εισιτήρια για το Carousel προσφορά του Συνδέσμου ΧΥΤΑ Ναυπάκτου.

Μόλις σκοτεινιάσει στις 20:00 θα τοποθετήσουμε στην κορυφή του δέντρου ένα αστέρι και θα φωταγωγήσουμε το δέντρο με κεράκια.

Κανένα παιδί μόνο του στην κρίση !!!

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ «Ο ΕΡΜΗΣ»

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ekndxrist

Share on Facebook45Tweet about this on Twitter6Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.