Την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού σε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (διάρκειας 2 μηνών) ανακοίνωσε ο Δήμος Ναυπακτίας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών-εποχιακών αναγκών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΔΙΜΗΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ)

Σύμφωνα με την υπ’αριθμ .241/ 2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου
Ναυπακτίας που εγκρίθηκε με την υπ’αριθμ.70020/7382/22-06 -2015 απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίου, ο Δήμος Ναυπακτίας θα προβεί στην πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών –εποχιακών αναγκών στο Δήμο (καθαρισμός και φύλαξη του Κάστρου), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 του Ν.2190/94 και του άρθρου 206 του Ν.3584/2007 ως εξής:
4 ΕΡΓΑΤΩΝ Κατηγορίας ΥΕ 16 εργατών,
1 Δ.Ε ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών,

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1.Κυρωμένο Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2.Πιστοποιητικό οικ.κατ/σης ή πιστοποιητικό γέννησης για τους άγαμους.
3.Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (δηλ. να μην έχουν καταδικαστεί ή να μην είναι υπόδικοι για εγκληματική δράση ή να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα) και να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων των ανωτέρω θέσεων.
4.Υπεύθυνη δήλωση στην οποία να δηλώνουν αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο, που συμπληρώνεται κατά την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία η νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ.1 του Ν.2190/1994 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών ή όχι. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώσουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου Ναυπακτίας (Ιλ.Τζαβέλλα 37, υπεύθυνος Γιαννίκα Κ.), εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από 23 /6/2015 έως 29 /6/2015.

Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα για ενημέρωση των
ενδιαφερομένων.

Share on Facebook2Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.