Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά η πρώην αντιδήμαρχος και σημερινή δημοτική σύμβουλος με την «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας» Μαρία Ζιαμπάρα, απαντά σε δήλωση του αντιδημάρχου και προέδρου της ΔΕΥΑΝ Θωμά Κοτρωνιά σχετικά με περιστατικό λογομαχίας που έλαβε χώρα έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, μίας συνεδρίασης που στιγματίστηκε από έντονες φιλονικίες ανάμεσα στα μέλη της συμπολίτευσης και της ΑΔΚΝ του πρώην Δημάρχου Γιάννη Μπουλέ.

(Σημειώνεται πως το LepantoMag.gr δεν έχει στη διάθεσή του τη δήλωση του κ.Κοτρωνιά, ωστόσο λάβαμε τη δήλωση της κ.Ζιαμπάρα και όπως συμβαίνει και σε κάθε άλλη περίπτωση οφείλουμε να προχωρήσουμε στην αναρτησή της. Βασική επιδίωξη των συντελεστών του παρόντος ηλεκτρονικού μέσου αποτελεί η δημοσιοποίηση του συνόλου των θέσεων και απόψεων των παρατάξεων, και των μελών αυτών, που συμμετέχουν στο δημόσιο βίο).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ.Ζιαμπάρα:

Ναύπακτος 26/9/2015

Απάντηση στην ανακοίνωση του κ. Κοτρωνιά

Ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται ο κ. Κοτρωνιάς είναι παλαιόθεν γνωστός. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό.
Για την αλήθεια των όσων διαδραματίστηκαν έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη 23/9/2015 επικαλούμαι και επαφίεμαι στις αρχές και τη συνείδηση των αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και πολιτών που ήσαν αυτόπτες μάρτυρες.

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας

Μαρία Ζιαμπάρα
Δημοτική Σύμβουλος

 
 

1 Σχόλιο

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.