Ο Ε.Ο.Σ. Ναυπάκτου διοργανώνει διήμερη εκδρομή στα Τζουμέρκα στις 21 και 22 Μαΐου 2016, με διανυκτέρευση στο καταφύγιο των Πραμάντων http://www.katafigiopramanton.gr/

Η πορεία που θα πραγματοποιηθεί είναι από το καταφύγιο Πραμάντων, ανάβαση στην κορυφή Στρογγούλα (υψ. 2111μ.), στη συνέχεια διάσχιση της κορυφογραμμής, ανάβαση στην κορυφή Ρόκα (υψ. 2143μ.) και στη συνέχεια κατάβαση στο εκκλησάκι της Ανάληψης στα Άγναντα. Η διάρκεια της διαδρομής είναι περίπου 8 ώρες και απαιτείται καλή φυσική κατάσταση και σχετική εμπειρία.

 Εναλλακτικά, για όσους δεν ακολουθήσουν την παραπάνω διαδρομή, θα πραγματοποιηθεί και ευκολότερη διαδρομή (καταφύγιο Πραμάντων – Μελισσουργοί), με διάρκεια 2.30΄ωρών.

Η μετακίνηση θα γίνει με Ι.Χ. αυτοκίνητα και η αναχώρηση στις 14.00΄ το Σάββατο 21 Μαΐου, από την πλατεία Λιμανιού.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να το δηλώσουν μέχρι την  Τετάρτη 18/5, για να κλειστούν οι απαραίτητες θέσεις στο καταφύγιο.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να παρευρεθούν, καθώς και όλους όσους επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με το σύλλογό μας και να ξεκινήσουν την ορειβασία μαζί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στον Τσιριμώκο Ιωάννη στο τηλ. 6974866205.

 

Υ.Γ. Το καταφύγιο προσφέρει φαγητό και κουβέρτες για τη διαμονή.

Εξοπλισμός: ορειβατικά μποτάκια, σακκίδιο πλάτης, ζευγάρι μπατόν, αντιανεμικό-αδιάβροχο, γυαλιά ηλίου, τροφή και νερό.Ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή καθώς και δεύτερη αλλαξιά ρούχων.

Ενημερωθείτε από το blog του Συλλόγου: eosnafpaktou.blogspot.gr

Facebook: Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ναυπάκτου

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.