«Χωρίς …ανάσα, προχωρούν τα μεγάλα έργα στους υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομους της χώρας«, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο ypodomes.com. «Με κορυφή τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου και τα έργα στα Τέμπη, τα έργα στην Ολυμπία Οδό, και την προώθηση της κατασκευής της Ιόνιας Οδού και Ε65 υπάρχει μία κινητοποίηση μεγάλου μέρους του κατασκευαστικού δυναμικού της χώρας«.

Συγκεκριμένα για την Ιόνιο Οδό αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Νίκου Καραγιάννη: «Σε δύο διακριτά τμήματα τα έργα από το Αντίρριο μέχρι τα Ιωάννινα χωρίζονται σε νότια και βόρεια. Το νότιο τμήμα από το Αντίρριο μέχρι την Αμφιλοχία προχωρά με σαφώς μεγαλύτερη πρόοδο αλλά και πιο εύκολο έργο, καθώς δεν υπάρχουν μεγάλα τεχνικά έργα (εκτός από 2-3 σημεία). Στο βόρειο τμήμα υπάρχει πρόοδος αλλά τα μεγάλα τεχνικά έργα στο τμήμα Άρτα-Ιωάννινα έχουν και την μικρότερη πρόοδο σε όλο το έργο. Η ολοκλήρωση για το τέλος του 2015 παραμένει ο μεγάλος στόχος.

Αναφορικά με τη σήραγγα Κλόκοβας το χρονοδιάγραμμα για τον Αύγουστο του 2016 θεωρείται ως άπιαστος στόχος και η ολοκλήρωση του θα γίνει γνωστή όταν θα έχει ολοκληρωθεί η διάνοιξη της σήραγγας των 2,9χλμ. Υπενθυμίζεται πως ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η διάνοιξη της«.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.