pleistmesΗ Πρωτοβουλία Πολιτών Ναυπακτίας ενάντια στους πλειστηριασμούς καλεί τα μέλη της αλλά και όσους το επιθυμούν, να παρευρεθούν στην πλατεία του Δικαστικού Μεγάρου Μεσολογγίου την Τετάρτη 18 Μαρτίου.

Η αναχώρηση για το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου θα γίνει την Τετάρτη στις 14:30 η ώρα από το Βιβλιοπωλείο «Νικολάου», που βρίσκεται στα σχολεία.

Με αφορμή την αποτροπή και των επερχόμενων πλειστηριασμών θέλουμε να δηλώσουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι , όλοι μας , στο Μεσολόγγι , στην Ναύπακτο , στο Αγρίνιο , στην Αμφιλοχία , στην Πάτρα , σε ολόκληρη την δυτική Ελλάδα να μην επιτρέψουμε την πραγματοποίηση πλειστηριασμού , για το σπίτι , για την επαγγελματική στέγη, για την περιουσία κανενός συμπολίτη μας .
Είμαστε αποφασισμένοι να απαιτήσουμε, μαζί με την προστασία της πρώτης κατοικίας να σηκωθεί άμεσα, τώρα, τοίχος προστασίας για το σπίτι και την επαγγελματική στέγη κάθε μικρομεσαίου επιχειρηματία, έμπορα ή ελεύθερου επαγγελματία.
Είμαστε αποφασισμένοι να απαιτήσουμε την άμεση αναστολή κάθε πλειστηριασμού περιουσίας φυσικού προσώπου, έμπορα και επαγγελματία, τουλάχιστον μέχρι την κατάθεση από την κυβέρνηση, ψήφιση από την Βουλή και την λειτουργική εφαρμογή του νομοθετικού εκείνου πλαισίου, που θα επιβάλλει στις τράπεζες κοινωνικά δίκαιες λύσεις για την ρύθμιση όλων αυτών των κόκκινων δανείων,
Είμαστε αποφασισμένοι, να μην επιτρέψουμε, οι τραπεζίτες, με τις μη βιώσιμες τράπεζες- ζόμπι, να έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο στα κριτήρια βιωσιμότητας των δικών μας επιχειρήσεών, των δικών μας ζωών…
Την ερχόμενη ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ , ας είμαστε όσο περισσότεροι γίνεται εκεί …στην πλατεία του Δικαστικού Μεγάρου Μεσολογγίου ….
Εκεί θα βρίσκονται επίσης μαζί μας το ΧΑΜΟΓΕΛΟ, η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, η ΕΛΠΙΔΑ, η ΘΕΛΗΣΗ για ΖΩΗ, η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ, η ΔΡΑΣΗ …εκεί σίγουρα θα απουσιάζουν η ΘΛΙΨΗ, ο ΑΤΟΜΙΣΜΟΣ , η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ , η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ …

Χατζής Μιχάλης, από το κίνημα του Μεσολογγίου, τους πολίτες σε κίνηση ενάντια στους
πλειστηριασμούς
Share on Facebook3Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.