Δε θα είναι υποψήφιος τελικά ο τέως Δήμαρχος Ναυπάκτου και νυν δημοτικός σύμβουλος Ναυπακτίας Θανάσης Παπαθανάσης, παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει κλειδώσει η υποψηφιότητά του με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία. Ο ίδιος ωστόσο ξεκαθαρίζει με ανοικτή επιστολή του ότι θα είναι «παρών σε αυτή την προσπάθεια«, ενώ ευχαριστεί το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την τιμή που του έκαναν να τον προτείνουν ως υποψήφιο βουλευτή.

Αναλυτικά η επιστολή του Θανάση Παπαθανάση:

Ναυπακτία, 6 Ιανουαρίου 2015

Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, το κόμμα της Ν.Δ. και τον πρόεδρο της Αντώνη Σαμαρά, για την τιμή που μου έκαναν να με προτείνουν υποψήφιο βουλεύτη Αιτολωακαρνανίας στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Η εμπιστοσύνη τους στο προσωπο μου αποτελεί για μένα ικανοποίηση αλλά και επιβράβευση για όλα όσα έχω προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την ενασχολησή μου με τα κοινά του τόπου.

Οι δύσκολες ώρες που διανύουμε σαν χώρα, μας κάνει όλους να αναλογιστούμε την ευθύνη που φέρουμε για την πορεία αυτού του τόπου! Θα ήθελα να ενημερωσω οτι δεν θα ειμαι υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αλλά θα είμαι παρών σε αυτή την προσπάθεια.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους εκείνους τους πολίτες της Αιτολωακαρνανίας, που από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε το ονομά μου για υποψήφιος στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, έδειξαν το ενδιαφέρον και την στήριξη τους στο προσωπό μου.

Θανάσης Παπαθανάσης

Share on Facebook5Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.