Είναι από τις λίγες φορές που οι ναυπάκτιοι αποφασίζουν να συμμετέχουν μαζικά σε μία κινητοποίηση, γεγονός ενδεικτικό της ευρύτερης κατάστασης που επικρατεί. Με αφορμή τη γενική απεργία που κηρύχθηκε, δεκάδες πολίτες, εργαζόμενοι, υπάλληλοι, επαγγελματίες, αγρότες, ιδιοκτήτες ΤΑΧΙ και φορτηγών οχημάτων, και πολλοί ακόμη βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία Φαρμάκη δηλώνοντας την αντίθεσή τους στα νέα μέτρα που προωθούνται και αφορούν σε ασφαλιστικό και φορολογικό.

Η πλειοψηφία των καταστημάτων και των καφέ του κέντρου παρέμεινε κλειστή, ενώ το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό από την αρχή, μιας και οι ιδιοκτήτες των φορτηγών, των ταξί και των τρακτέρ πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης κορνάρωντας και στέλνοντας το δικό τους μήνυμα. Μάλιστα, οι αγρότες σε ένδειξη διαμαρτυρίας απέκλεισαν και την είσοδο υποκαστήματος γνωστής γερμανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ που εκείνη την ώρα λειτουργούσε κανονικά.

Σημειώνεται ωστόσο, ότι για ακόμη μία φορά πραγματοποιήθηκαν δύο χωριστές συγκεντρώσεις. Μία στην πλατεία Κεφαλοβρύσου από το ΠΑΜΕ και μία στην πλατεία Φαρμάκη στην οποία συμμετείχαν Εργατικό Κέντρο, Ομοσπονδία και οι υπόλοιποι φορείς.

 

 

Share on Facebook48Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.