Τις ευχές του για το νέο έτος, αλλά και τις ευχαριστίες του προς τους εργαζόμενους του Δήμου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες, τους ιδιώτες, αλλά και τους εργαζόμενους της ΔΕΗ που κατέβαλαν προσπάθειες ώστε να παραμείνει ανοικτό το ορεινό οδικό δίκτυο και να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στη Δημοτική Ενότητα Πλατάνου, στέλνει με μήνυμά του ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος.

Με την ευκαιρία του νέου έτους, θα ήθελα να απευθύνω σε όλους τους Δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου μας, τις πιο εγκάρδιες ευχές για μια δημιουργική χρονιά, που θα ικανοποιήσει όσο είναι δυνατόν τις προσωπικές και συλλογικές επιθυμίες μας.

Εκτός από τις ευχές, αυτές τις γιορτινές μέρες, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά καθένα από τους εργαζόμενους του Δήμου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αλλά και τους ιδιώτες που συνεργάστηκαν μαζί μας, για να κρατήσουν το ορεινό οδικό δίκτυο ανοικτό, σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ειδική μνεία θα ήθελα να κάνω για τους εργαζόμενους της Δ.Ε.Η που υπερέβαλαν τους εαυτούς τους και ξεπέρασαν κάθε αντιξοότητα προκειμένου να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση μετά από σοβαρή βλάβη στο δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Πλατάνου.

Μέσα από την καρδιά μου λοιπόν «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» και «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ» σε όλους μας.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

Share on Facebook7Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.