Στο πλαίσιο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπάκτου, τους αντιδημάρχους Κώστα Καρακώστα και Γιάννη Σύψα, τον πρόεδρο των Καφε-Εστιατόρων, Ντίνο Τσουκαλά, αλλά και τον εργολάβο κ.Γιαννόπουλο, δόθηκαν συγκεκριμένες ημερομηνίες σχετικά με το έργο της ανάπλασης, του οποίου οι εργασίες έχουν ταλαιπωρήσει τον εμπορικό κόσμο, αλλά και τους πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα, έως τις 25 Μαρτίου θα έχουν τελειώσει οι εκσκαφές στην οδό Αθηνών και θα έχει στρωθεί το πρώτο στρώμα πίσσας. Την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας δεν θα εκτελούνται εργασίες και έως τις 10 Ιουνίου θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα έργα της ανάπλασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου:

Με τα έργα της ανάπλασης στο ανατολικό τμήμα της πόλης να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, οι επιχειρήσεις που βρίσκονται στους υπό κατασκευή δρόμους καθώς και οι πολίτες που κινούνται σε αυτούς, βρίσκονται τους τελευταίους μήνες σε μόνιμη ταλαιπωρία.

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου προκειμένου ενημερωθεί από την Δημοτική αρχή για το χρονοδιάγραμμα των έργων συγκάλεσε την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου σύσκεψη στα γραφεία του.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν:

  • Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου
  • Ο Αντιδήμαρχος κ.Κώστας Καρακώστας, αρμόδιος για τα Τεχνικά έργα
  • Ο Αντιδήμαρχος κ.Γιάννης Σύψας, αρμόδιος για τα καταστήματα
  • Ο Δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος των καφέ-εστιατόρων κ.Ντίνος Τσουκαλάς
  • Ο Εργολάβος των έργων της ανάπλασης κ.Γιαννόπουλος

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ.Αποστόλης Παπαϊωάννου μετέφερε στους παραβρισκόμενους την αγωνία και τον προβληματισμό των καταστηματαρχών για την κατάσταση των εμπορικών δρόμων της πόλης και ζήτησε την όσο το δυνατόν συντομότερη ολοκλήρωση των έργων.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο κ.Καρακώστας και τόνισε το ενδιαφέρον και τις προσπάθειες του Δήμου για την μικρότερη όχληση των επιχειρήσεων από τα έργα.

Τέλος οι εκπρόσωποι της Δημοτικής αρχής με τον εργολάβο δεσμεύτηκαν ότι:

  • Μέχρι 25 Μαρτίου θα έχουν τελειώσει οι εκσκαφές στην οδό Αθηνών και θα έχει στρωθεί το πρώτο στρώμα πίσσας. Οπότε θα λυθεί το πρόβλημα της σκόνης και της πρόσβασης στα καταστήματα.
  • Την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας δεν θα εκτελούνται εργασίες,
  • Μέχρι 10 Ιουνίου θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα έργα της ανάπλασης.

Για το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου

Ο Πρόεδρος

Αποστόλης Παπαϊωάννου

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.