Την 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στο Εμπόριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Απριλίου (Κυριακή των Βαΐων) στηρίζουν το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ναυπακτίας και Δωρίδας.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ναυπακτίας & Δωρίδας στηρίζουν την 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στον κλάδο του Εμπορίου, ενάντια στην προγραμματιζόμενη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή των Βαΐων (5 Απρίλη 2015) και τον αγώνα της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος ενάντια στο καταστροφικό για τον κλάδο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Η εμπειρία και οι μελέτες από την Κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων με τεκμηριωμένα στοιχεία απέδειξαν ότι αποτέλεσε καταστροφικό μέτρο για το Εμπόριο και τους εκατοντάδες εργαζόμενους σε αυτό, που είδαν τη ζωή τους να διαλύεται, να γίνονται ακόμα περισσότερο λάστιχο, να δουλεύουν ακόμα περισσότερες απλήρωτες ώρες, τη μαύρη – απλήρωτη εργασία να επεκτείνεται ανεξέλεγκτα και τις απολύσεις λόγω των λουκέτων να πολλαπλασιάζονται. Πρόκειται για μέτρο που καταστρέφει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Ανακατανέμει το λιγοστό τζίρο σε όφελος των μεγάλων αλυσίδων.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ναυπακτίας & Δωρίδας στηρίζει τον αγώνα των συναδέλφων μας και καλεί εργαζόμενους, συνταξιούχους, άνεργους να μην κάνουν αγορές την Κυριακή των Βαΐων 5 Απριλίου 2015, σε όσα καταστήματα ανοίξουν, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα αλληλεγγύης στον αγώνα των συναδέλφων μας που δέχονται τις συνέπειες των άγριων νεοφιλελεύθερων πολιτικών.

Να τηρηθούν τώρα οι κυβερνητικές Δεσμεύσεις!

Κατάργηση του Μνημονιακού Ν.4177/2013 και Νομοθετική Κατοχύρωση της Κυριακής Αργίας στο Εμπόριο.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.