Την Παρασκευή, 20 Μαρτίου καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας να αναδείξουν το νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο, την Ελεγκτική Επιτροπή, τους Αντιπροσώπους στην ΠΟΕ-ΟΤΑ και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ. Η εκλογική διαδικασία θα λάβει χώρα στην αίθουσα «Ξενία» και θα ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι για θα ολοκληρωθεί στις 14:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΙΔΑΣ Ναύπακτος 9-3-2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου θα διενεργηθούν εκλογές για ανάδειξη του επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής, των Αντιπροσώπων στην Π.Ο.Ε Ο.Τ.Α και στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, στις 20-3-2015 ημέρα Παρασκευή στην αίθουσα «ΞΕΝΙΑ».
Για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών και την δυνατότητα μαζικής συμμετοχής των μελών μας στις εκλογές αυτές σας γνωστοποιούμε τα παρακάτω:
1. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 20-3-2015 ημέρα Παρασκευή. Θα προηγηθεί Γενική Συνέλευση των μελών μας στις 11.30΄όπου θα εκλεγεί η Εφορευτική Επιτροπή. Οι εκλογές θα διεξαχθούν από 12.00΄έως τις 14.00΄ με δυνατότητα παράτασης μιας (1) ώρας μετά από απόφαση της Εφορευτικής Επιτροπής.
2. Οι υποψήφιοι συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες σε συνδυασμούς ή ως μεμονωμένοι υποψήφιοι.
3. Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται στο Γραφείο του Προέδρου τουλάχιστον επτά (7) ημέρες πριν τις αρχαιρεσίες δηλ. μέχρι 13-3-2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.00΄.
4. Τρείς ημέρες πριν τις αρχαιρεσίες δηλ. στις 17-3-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00΄το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώνει τους υποψηφίους και κάνει γνωστούς τους Συνδυασμούς.
5. Στις εκλογές θα υπάρχουν δύο κάλπες . Μια για τις αρχαιρεσίες εκλογής Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής με λευκά ψηφοδέλτια και μια για τις αρχαιρεσίες εκλογής των Αντιπροσώπων στην ΠΟΕ ΟΤΑ και στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ με έγχρωμα ψηφοδέλτια.
6. Οι υπηρεσίες των Δήμων Ναυπακτίας και Δωρίδας θα παραμείνουν κλειστές τις ώρες διενέργειας των εκλογών δηλ. 11.30΄έως 15.00΄.
7. Όλες οι παραπάνω διαδικασίες προβλέπονται από το Καταστατικό του Συλλόγου.
8. Οι υπάλληλοι που προέρχονται από την Νομαρχιακή Αυτ/ση θα πρέπει να πληρώσουν τις οφειλόμενες συνδρομές τους ώστε να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής (Να απευθυνθούν στην Ταμία του Συλλόγου κ. Νικολοπούλου Διαμάντω). Οι συνάδελφοι που δεν έχουν εγγραφεί στο Σύλλογο θα πρέπει να το κάνουν ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στις εκλογές. Οι συνάδελφοι του Δήμου Δωρίδας που δεν αποδίδεται η συνδρομή του Συλλόγου μέσω της μισθοδοσίας τους, να μεριμνήσουν να εξοφλήσουν τις συνδρομές τους . Όλες αυτές οι τακτοποιήσεις θα πρέπει να έχουν γίνει μέχρι τη Συνεδρίαση του Δ.Σ του Συλλόγου στις 17-3-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00΄ όπου θα οριστικοποιηθεί το μητρώο των μελών μας. Όσοι δεν τακτοποιήσουν τις οφειλές τους δεν θα μπορούν να συμμετέχουν ως υποψήφιοι και ως εκλογείς.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ                   Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ        ΝΤΑΟΥΣΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Share on Facebook2Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.