Α. 20ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Αστρονομίας & Διαστημικής

Πέντε μαθητές του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου διακρίθηκαν στη 2η φάση «ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ» του 20ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Αστρονομίας & Διαστημικής 2015 και περιλαμβάνονται στους 18 επιτυχόντες για την 3η φάση «ΙΠΠΑΡΧΟΣ» που θα διεξαχθεί στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Βόλο, το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015. Η Βασιλοπούλου Λαμπρινή ήρθε 1η, ο Καπεντζώνης Νικόλαος 7ος, ο Τσαρούχης Παναγιώτης 11ος, ο Καζαντζής Απόστολος 13ος και ο Δρίβας Νικόλαος – Θεοφάνης 15ος.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους ιδίους και στις οικογένειες τους, για την επιτυχία αυτή, η οποία υποδηλώνει την πολύ καλή κατοχή της ύλης και τη δουλειά που γίνεται στο σχολείο. Ευχόμαστε δε το σπουδαίο αυτό ταλέντο να καλλιεργηθεί και να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο για το καλό των ιδίων και του γενικού συνόλου. Την ευθύνη για την προετοιμασία των μαθητών έχει ο Φυσικός του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου κ Δρίβας Ανάργυρος.

Β. Α. Διασχολικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αιτωλ/νίας Γυμνασίων – Λυκείων. 

Στις 26/2/2015 διεξήχθη με επιτυχία στο Κλειστό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου το Α΄. Διασχολικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αιτωλ/νίας Γυμνασίων – Λυκείων στο οποίο οι μαθητές – αθλητές του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου κατέκτησαν ιδιαίτερα τιμητικές θέσεις. Συγκεκριμένα σε ατομικό επίπεδο ο Στάικος Άγγελος πήρε την 1η θέση, ο Βασιλόπουλος Γεώργιος την 3η θέση, ο Ντζουμάνης Αντώνης την 4η θέση και οι Χασάπης Κων/νος, Σταυρόπουλος Αριστείδης και Πασπάλας Κων/νος την 9η θέση. Επίσης η ομάδα του 3ου Γυμνασίου κατέκτησε την 1η θέση στο Ομαδικό.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές – αθλητές μας για την επιτυχία τους, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, η οποία αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της φιλοσοφίας «νους υγιής εν σώματι υγιεί» που εφαρμόζεται στο σχολείο μας. Την ευθύνη για την προετοιμασία των μαθητών – αθλητών την είχε η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του 3ου Γυμνασίου κ. Ζια  Μαρία.

Share on Facebook48Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.