Την Τρίτη 31 Μαρτίου, στις 14:15, συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ναυπακτίας  με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Διάθεση πιστώσεων.
2. Εγκριση πρακτικών επαναληπτικού διαγωνισμού προμήθειας τροφίμων για τους παιδικούς σταθμούς και την τράπεζα αγαθών του δήμου για το έτος 2015 και ανάθεση της προμήθειας.
3. Προεκτιμώμενη αμοιβή για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο «Τοπογραφική αποτύπωση γηπέδου ποδοσφαίρου της Τοπικής Κοινότητας Πλατάνου» και επιλογή τρόπου εκπόνησης.
4. Προεκτιμώμενη αμοιβή για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο «Τοπογραφική αποτύπωση έκτασης 18 στρεμμάτων εκτός οικισμού στην Τ.Κ.Γαλατά Δ.Ε.Χάλκειας θέση Γλύφα Κρυονερίου» και επιλογή τρόπου εκπόνησης.
5. Εγκριση της αρ.12/2015 μελέτης της Δ/νσης περιβάλλοντος, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης και καθορισμός των όρων του διαγωνισμού για την εργασία «Αποκατάσταση βατότητας οδικού δικτύου Δ.Ε. Αποδοτίας-Πλατάνου-Πυλήνης».
6. Απαλλαγή υπολόγου – έγκριση απόδοσης λογαριασμού, υπαλλήλου κ.Βασιλόπουλου Γεώργιου.
7. Απαλλαγή υπολόγου – έγκριση απόδοσης λογαριασμού υπαλλήλου κ.Κονίδα Βασιλικής.
8. Νομική εκπροσώπηση πρώην Δημάρχου κ.Ιωάννη Μπουλέ την 22-4ου-2015 ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου.
9. Μη άσκηση ενδίκων μέσων και κατάργηση Δίκης με Αντώνιο Σχοινά βάσει της 155/2014 Απόφασης Ειρηνοδικείου Ναυπάκτου.
10. Εξωδικαστική Επίλυση διαφοράς Δήμου με Δημήτριο Αμπατζή.
11. Μη άσκηση ενδίκων μέσων και κατάργηση δίκης με Αγγελική Πολυδώρου βάσει της 277/2014 Απόφασης του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Μεσολογγίου..

Share on Facebook6Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.