Πρόβλημα στις τηλεφωνικές επικοινωνίες με την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Ναυπακτίας καταγράφεται το τελευταίο διάστημα λόγω βλάβης του τηλεφωνικού κέντρου και για το λόγο αυτό ο Δήμος ζητά την κατανόηση των πολιτών.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση η υπηρεσία έχει ήδη προχωρήσει σε προμήθεια και εγκατάσταση νέου τηλεφωνικού κέντρου και έχει παραγγείλει νέες τηλεφωνικές γραμμές στον ΟΤΕ. Το σύστημα θα μπει σε λειτουργία μόλις εγκατασταθούν οι νέοι τηλεφωνικοί αριθμοί από τον ΟΤΕ.

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Όπως έχετε διαπιστώσει, τον τελευταίο καιρό υπάρχει πρόβλημα στην τηλεφωνική επικοινωνία με την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου μας. Αυτό οφείλεται σε βλάβη του τηλεφωνικού κέντρου. Προς το παρόν υπάρχει δυνατότητα περιορισμένης επικοινωνίας μέσω των τηλεφωνικών αριθμών 2634021931, 2634021932, 2634020028, χωρίς όμως να μπορούν οι κλήσεις να μεταφερθούν σε όλα τα αρμόδια τμήματα με τα οποία θέλετε να επικοινωνήσετε. Η υπηρεσία μας έχει ήδη προχωρήσει σε προμήθεια και εγκατάσταση νέου τηλεφωνικού κέντρου και έχει παραγγείλει νέες τηλεφωνικές γραμμές στον ΟΤΕ, ώστε να υπάρξει δυνατότητα απόδοσης ενός τηλεφωνικού αριθμού σε κάθε υπάλληλο της Διεύθυνσης Οικονομικών. Το σύστημα θα μπει σε λειτουργία μόλις εγκατασταθούν οι νέοι τηλεφωνικοί αριθμοί από τον ΟΤΕ«.

 

 

Share on Facebook3Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.