Tο 24ο Συνέδριο Ηγεσίας των 100, που πραγματοποιήθηκε, στο The Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes σε Ορλάντο, Φλόριντα, χαρακτηρίστηκε από την παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιακώβου.

Η ογκολόγος Ελένη Ανδρεοπούλου, επίκουρη καθηγήτρια Κλινικής Ιατρικής του Weill Cornell Medical College/New York-Presbyterian Hospital στη Νέα Υόρκη και η αδελφή της Δρ. Παναγιώτα (Πέννυ) Ανδρεοπούλου, επίκουρη Καθηγήτρια Ενδοκρινολογίας στο ίδιο πανεπιστήμιο μίλησαν στη διάρκεια του τρίτου φόρουμ, το πρωί της τελευταίας μέρας του συνεδρίου.

Ο κ. Ντην Τριανταφύλλου, ο κ. Μάικλ Ψαρρός, η Δρ. Ελένη Ανδρεοπούλου και η Δρ. Παναγιώτα Ανδρεοπούλου τιμήθηκαν με το ετήσιο βραβείο “Archbishop lakovos Leadership 100 Award for Excellence.”

Με το ίδιο βραβείο η «Ηγεσία των 100» τίμησε, μετά θάνατον, και τον κορυφαίο Ελληνα χρυσοχόο και σχεδιαστή κοσμημάτων, Ηλία Λαλαούνη. Το βραβείο παρέλαβε, στη διάρκεια του επίσημου δείπνου το προπερασμένο Σάββατο, η σύζυγός του Λίλα Λαλαούνη, ενώ παρούσα ήταν και η κόρη τους Ιωάννα.

Τιμητική αναγνώριση απονεμήθηκε και στον Πρέσβη Λουκά Τσίλα, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τη διεύθυνση του Πολιτιστικού Ιδρύματος “Αλέξανδρος Ωνάσης” στη Νέα Υόρκη.

Ειδική μνεία έγινε και στους ιδρυτές Αρθουρ Αντον, Πίτερ Ντίον, Μάικλ Τζαχάρη και τους αείμνηστους Ανδρεα Αθενς, Τόμας Αθενς, Γεώργιο Κοκάλη και Γιώργο Τσιμπλή.

Το 25ο συνέδριο της «Ηγεσίας των 100» θα πραγματοποιηθεί στο Scottsdale της Αριζόνα από τις 18-21 Φεβρουαρίου 2016.

Η Ελένη και η Παναγιώτα Ανδρεοπούλου έχουν Ναυπακτιακή καταγωγή από την Χόμορη της Ορεινής Ναυπακτίας.

(ΦΩΤΟ:Αριστερά ο Γεώργιος Σ Tσαντικος προεδρος της Ηγεσίας των 100, και ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος επεδωσαν τό Βραβείο Αριστείας »Αρχιεπίσκοπος Ιάκωβος» της Ηγεσίας των 100  στήν Δρ Παναγιώτα Ανδρεοπούλου – Φωτο: GANP / Δημήτριος Πανάγος)

πηγή: e-nafpaktia.gr

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.