Το πρόγραμμα με τίτλο «Φτου και βγαίνω!…στη Βιβλιοθήκη μου πηγαίνω!» υποδέχεται την καινούρια σχολική χρονιά με παιχνιδιάρικες δράσεις σε καθημερινή βάση  για σχολεία (κατόπιν επικοινωνίας στο 26340 27388) ενώ το παιχνίδι συνεχίζεται και τα Σάββατα!

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει σε παιδιά ηλικίας 4-12 ετών ομαδικές δραστηριότητες παιχνιδιών, σχεδιασμένες από εκπαιδευτικούς, που βασίζονται σε εκπαιδευτικά επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλία και ειδικό εκπαιδευτικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Στόχος του προγράμματος  είναι να βοηθηθούν τα παιδιά να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και τον κόσμο, να συνεργαστούν και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να καλλιεργήσουν  τη δημιουργικότητα, τη λογική  και τη φαντασία τους, να αναπτύξουν όλες τους τις δεξιότητες και κυρίως να εξοικειωθούν με τη Βιβλιοθήκη μας και να αγαπήσουν τα βιβλία.

Για συμμετοχή και πληροφορίες: 26340 27388.

Το Πρόγραμμά για τα Σάββατα του Οκτωβρίου:

·        3/10/2015: 10:00-11:30 το πρωί για παιδιά 4-7 ετών. «Τα μυαλά που καβαλάς: ένα παιχνίδι διαχείρισης συναισθημάτων». Με την Αγγελική Λαουρδέκη. Στο Παιδικό Τμήμα της Βιβλιοθήκης. Με προεγγραφή.

·        24/10/2015: 10:00-11:30 το πρωί για παιδιά 8-12 ετών. «Άσπρα και μαύρα πρόβατα μαζί στο ίδιο το μαντρί: ένα παιχνίδι στη χώρα της ισότητας και των δικαιωμάτων». Με την εκπαιδευτικό Έλενα Πελέκη. Στο Παιδικό Τμήμα της Βιβλιοθήκης. Με προεγγραφή.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Και για όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν εθελοντικά στις δράσεις, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα http://goo.gl/nmQYKB και θα επικοινωνήσουν οι υπεύθυνοι άμεσα μαζί σας!

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.