Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής ωφελούμενων της Πράξης «Δίκτυο Προώθησης της Απασχόλησης στην Αιτωλία» με αποτέλεσμα να ενταχθούν 36 ωφελούμενοι και συγκεκριμένα 14 από το Δ.Ναυπακτίας, 22 από το Δ.Θέρμου. Οι ωφελούμενοι θα πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση στον τομέα του τουρισμού, θα συμμετέχουν σε 12 συνεδρίες συμβουλευτικής υποστήριξης και θα ωφεληθούν από τις δράσεις της Πράξης.

 

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΙΤΩΛΙΑ», ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης και επιλογής ωφελουμένων, της 2ης Πρόσκλησης της Πράξης «Δίκτυο Προώθησης της Απασχόλησης στην Αιτωλία»,κατά την οποία υποβλήθηκαν 79 αιτήσεις από κατοίκους των Δήμων Ναυπακτίας, Ι. Π. Μεσολογγίου και Θέρμου.

Κατά την αξιολόγηση, η οποία βασίστηκε σε κοινωνικά κριτήρια και σε κριτήρια συνάφειας σχετικά με τον τομέα παρέμβασης του τουρισμού και πραγματοποιήθηκε από τον φορέα «Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες – ΔΙΑΣΤΑΣΗ Α.Ε.», εταίρο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης, ενταχθήκαν στην Πράξη, 36 ωφελούμενοι, 14 από το Δήμο Ναυπακτίας και 22 από το Δήμο Θέρμου. Οι επιλαχόντες αριθμούν τα 26 άτομα, ενώ αποκλειστήκαν από τη διαδικασία αξιολόγησης 17 άτομα.

Στη συνέχεια, οι ωφελούμενοι θα πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση 80 ωρών στον τομέα παρέμβασης του τουρισμού, θα συμμετέχουν σε 12 συνεδρίες συμβουλευτικής υποστήριξης και θα ωφεληθούν από τις υπόλοιπες δράσεις της Πράξης γενικότερα.

Ο πρόεδρος της Α.Σ.
Πατούχας Αθανάσιος

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.