Αθώωση Προέδρων  Ε.Κ.Ν.Δ.  & Ο.Ε.Β.Ε.Σ. για κινητοποιήσεις στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Γενικής Απεργίας ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ της 18/10/2012

 

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση δεχτήκαμε την απόφαση αθώωσης των Προέδρων  του Ε.Κ.Ν.Δ. Χάρου Αριστομένη όσο και του πρώην Προέδρου της Ο.Ε.Β.Ε.Σ. Τσιλιγιάννη Σωτήρη  χθες Τρίτη 3/11/2015 από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου από την κατηγορία της παρακώλυσης λειτουργίας της Δ.Ο.Υ. Ναυπάκτου στις 18/10/2012.

Θυμίζουμε ότι την 18/10/2012, ημέρα Πανελλαδικής Γενικής Απεργίας ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, το Ε.Κ.Ν.Δ. με την Ο.Ε.Β.Ε.Σ.  στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων του, μετά την Απεργιακή Συγκέντρωση,  επέδωσε ψήφισμα στον προϊστάμενο της  τότε Δ.Ο.Υ. Ναυπάκτου διαμαρτυρόμενο για την προγραμματιζόμενη κατάργηση και ενσωμάτωσή της στη Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου.

Η κίνηση αυτή θεωρήθηκε από κάποιους, ως παρακώλυση της λειτουργίας της Δ.Ο.Υ. και για το λόγο αυτό μας έφεραν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Στην πραγματικότητα η μοναδική διατάραξη εύρυθμης λειτουργίας που λαμβάνει χώρα είναι αυτή της τοπικής κοινωνίας της Ναυπάκτου από τις αποφάσεις που λαμβάνονται για τους πολίτες της χωρίς τη συμμετοχή αυτών.

Η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε: η δράση του Ε.Κ.Ν.Δ.  και της Ο.Ε.Β.Ε.Σ. είναι νόμιμη, όπως νόμιμο είναι το δικαίωμα των πολιτών να λαμβάνουν υπηρεσίες στον τόπο διαμονής τους, εφόσον από το κράτος δεν τους παρέχεται εναλλακτικός τρόπος χωρίς την υποχρέωση της πολύωρης μετακίνησης.

Το Ε.Κ.Ν.Δ. παραμένει πιστό στις αρχές του για διαρκή αγώνα διεκδίκησης αιτημάτων με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των συμπολιτών μας.

 

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.