Λόγο για καταγγελία δημοτών που αφορά στην υπολειτουργία των ΚΕΠ Πλατάνου και Πυλήνης έκανε κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας» και πρώην Δήμαρχος Γιάννης Μπουλές. Προς τούτο εξέδωσε και σχετικό δελτίο τύπου το οποίο κοινοποιήθηκε στα Μέσα Ενημέρωσης.

Αναλυτικά:

 

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτιού Συμβουλίου, στις 30 Ιανουαρίου 2015, ο επικεφαλής της ΑΔΚΝ κ. Γιάννης Μπουλές ανέδειξε το θέμα της υπολειτουργίας των ΚΕΠ στους πρώην Δήμους Πλατάνου και Πυλήνης.

Με αφορμή καταγγελία δημοτών που πήγαν στο ΚΕΠ Πλατάνου και το βρήκαν κλειστό, ο τέως δήμαρχος αποκάλυψε ότι η νέα δημοτική αρχή οδήγησε τους πρώην Δήμους σε πλήρη απαξίωση, αφού τα ΚΕΠ τις μισές ημέρες είναι κλειστά, με αποτέλεσμα οι δημότες να είναι πλήρως αποκομμένοι απο το Δήμο.

Ο κ. Μπουλές θύμισε ότι σε κάθε ΚΕΠ των ορεινών Δήμων η πολιτεία έχει τοποθετήσει 2 υπάλληλους, αλλά η σημερινή δημοτική αρχή στο πλαίσιο των προεκλογικών της δεσμεύσεων, μάζεψε υπαλλήλους των ΚΕΠ στη Ναύπακτο αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στους ορεινούς Δήμους.

Υπογράμμισε επίσης την αναξιοπιστία της σημερινής δημοτικής ηγεσίας, που πριν την ενοποίηση των δήμων υποστήριζε την ανάγκη να υπάρχει αυτόνομος ορεινός Δήμος, και σήμερα είναι αυτή που διαλύει και τα ΚΕΠ, τις μοναδικές υπηρεσίες που είχαν απομείνει.

Ειδική αναφορά έκανε επίσης στο γραφείο της Χάλκειας που παρέμεινε κλειστό επειδή πήρε άδεια υπάλληλος και η δημοτική αρχή δεν κατάφερε να μετακινήσει έναν υπάλληλο απο το ΚΕΠ της Ναυπάκτου ή του Αντιρρίου, για να εξυπηρετήσει του δημότες της Χάλκειας.
Το μέγεθος της διγλωσσίας της δημοτικής αρχής αλλά και της αδυναμίας της να ασκήσει διοίκηση το αντιλαμβάνονται σήμερα οι δημότες πολύ καθαρά

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.