Η «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας» του πρώην Δημάρχου Ναυπακτίας Γιάννη Μπουλέ με ανάρτησή της στο blog που διατηρεί στο διαδίκτυο, σχολιάζει τα όσα συζητήθηκαν στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο και αφορούν στο έργο της επέκτασης του Βιολογικού. Το σχετικό άρθρο φέρει τον τίτλο «Αμείλικτα τα ερωτήματα της αντιπολίτευσης για το διαγωνισμό της επέκτασης του Βιολογικού Ναυπάκτου».

Αναλυτικότερα:

Η δημοτική αρχή έβαλε σε περιπέτεια  ένα έργο πνοής για την περιοχή συνολικού προϋπολογισμού 3,5 εκατ. ευρώ

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ναυπακτίας, στην οποία προεδρεύει ο Δήμαρχος κ. Τάκης Λουκόπουλος απέρριψε την εισήγηση της επιτροπής διαγωνισμού και προέκρινε χωρίς τεκμηρίωση δύο από τις διαγωνιζόμενες εταιρείες τις οποίες είχε αποκλείσει η επιτροπή διαγωνισμού.
Ο Δήμαρχος αρνήθηκε να εξηγήσει στο δημοτικό συμβούλιο το σκεπτικό της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα:
1. Πώς η Οικονομική Επιτροπή για τον ίδιο λόγο από τις τρεις διαγωνιζόμενες εταιρείες απέκλεισε τις δύο και έκανε δεκτή τη μία;
Δεν πείθει η απάντηση του αντιδημάρχου κ. Καρακώστα ότι πρόκειται για τυπογραφικό λάθος.
2. Ποια σκοπιμότητα εξυπηρετεί η δημοσιοποίηση από τον αντιδήμαρχο κ. Καρακώστα των εισηγήσεων των μελών της Επιτροπής Διαγωνισμού, καθώς η διαδικασία αυτή είναι μυστική;

Αίσθηση προκάλεσε η ψευδής τοποθέτηση του αντιδημάρχου κ. Καρακώστα ότι η Οικονομική Επιτροπή μελετούσε επί δύο μήνες την εισήγηση της επιτροπής διαγωνισμού.
Η αλήθεια είναι ότι η εισήγηση διαβιβάστηκε στην οικονομική επιτροπή στις 28 – 1- 2015 και ήταν θέμα της ημερήσιας διάταξης στις 3- 2- 2015. Η συγκεκριμένη συνεδρίαση αναβλήθηκε λόγω των εκτάκτων καιρικών φαινομένων και επαναλήφθηκε  στις 11-2-2015.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.