Αρκετά είναι, όπως όλα δείχνουν τα εσωτερικά μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος, καθώς τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα προβλήματα στη δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας είναι κάτι παραπάνω από εμφανή.

Στα Μέσα Ενημέρωσης διέρρευσαν αρκετές πληροφορίες σχετικά με την υποβολή παραίτησης του Αντιδημάρχου Θωμά Κοτρωνιά από τον τομέα των Οικονομικών, ωστόσο σύμφωνα με πηγές του LepantoMag.gr, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, κατάφερε να μεταπείσει τον κ.Κοτρωνιά και να μην προχωρήσει τελικώς σε παραίτηση. Ενώ, και στην περίπτωση της προφορικής, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, παραίτησης του εντεταλμένου συμβούλου Πολύκαρπου Σωτηρόπουλου, όλα δείχνουν πως και αυτή δεν προχώρησε μετά την προαναφερθείσα συνάντηση.

Πριν από λίγο η παράταξη της πλειοψηφίας «Ενωτική Πρωτοβουλία» εξέδωσε δελτίο τύπου, κάτι που μπορεί να ερμηνευτεί και ως επιβεβαίωση των πληροφοριών για τη σοβαρή κρίση που υπάρχει στη δημοτική ομάδα, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις:

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: Στην μάχη της εξυπηρέτησης των δημοτών,δεν περισσεύει κανείς

Καμιά φορά, στο όνομα της δημοκρατίας και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και των ειδήσεων, εμφανίζεται η ανάγκη να επαναλάβεις ακόμη και τα αυτονόητα.

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν: Παρά τις «εκτιμήσεις» που βγήκαν σεριάνι στο διαδίκτυο, περί παραιτήσεων, διαφωνιών και προβλημάτων, η Ενωτική Πρωτοβουλία με επικεφαλής τον Τάκη Λουκόπουλο, συνεχίζει χωρίς ρωγμές, να δίνει την μάχη της εξυπηρέτησης των δημοτών. Ίσως οι «εκτιμήσεις» να εκφράζουν μόνο τους ευσεβείς πόθους, των ηττημένων της εκλογικής μάχης του 2014.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Πρωτοβουλίας προσπαθούν να εκπληρώσουν τις προσδοκίες των συνδημοτών μας που την επέλεξαν να διοικήσει τον δήμο Ναυπακτίας με το βάρος του 60% των ψήφων της δεύτερης Κυριακής.

Επειδή η τρίχα εύκολα γίνεται τριχιά, αν κανείς δεν διασταυρώσει τις πηγές του, ας γίνουμε συγκεκριμένοι.

  1. Η Ενωτική Πρωτοβουλία δεν είναι πολιτικό νεκροταφείο. Έχουμε μάθει να υποστηρίζουμε την γνώμη μας, να συζητάμε μεταξύ μας αλλά και να συγκλίνουμε στην καλύτερη δυνατή λύση.

  2. Η φημολογούμενη παραίτηση του Κ. Σωτηρόπουλου, δεν υφίσταται.

  3. Η ψυχρότητα ανάμεσα στον δήμαρχο και σε στελέχη της ομάδας, υπάρχει ως ένδειξη μόνο στον ανιχνευτή ψυχρότητας αυτού που την ανακάλυψε.

  4. Τα προβλήματα στο αποθεματικό του δήμου είναι απλώς ανύπαρκτα.Η διαχείριση των οικονομικών του δήμου, φαίνεται από το έργο που παράγεται σε καιρούς μνημονίου.

  5. Οι κοινωνικές συνευρέσεις μας σε ταβέρνες είναι υπαρκτές.Τις χαιρόμαστε και την επόμενη φορά θα ενημερώσουμε και για το πόσες σαλάτες παραγγείλαμε.

  6. Η παραίτηση του Θ.Κοτρωνιά δεν υφίσταται. Το μοναδικό ψήγμα αλήθειας είναι ότι ο αντιδήμαρχος Θ.Κοτρωνιάς έχει εδώ και καιρό ζητήσει να έχει λιγότερες αρμοδιότητες ώστε να επικεντρώσει την δουλειά του κυρίως στον ορεινό όγκο και στην ΔΕΥΑΝ, η οποία εξυπηρετεί την Ναύπακτο και 65 κοινότητες έχοντας στην πλάτη ένα χρέος εκατομμυρίων ευρώ, που της φόρτωσαν οι προηγούμενες διοικήσεις. Συνεχίζει όμως να προσφέρει τις υπηρεσίες του, όπως και όλα τα στελέχη της παράταξης, έχοντας όλοι τους κερδίσει την εκτίμηση του δημάρχου.

  7. Πριν δέκα ημέρες,με απόφαση δημάρχου, έγινε ανακατανομή αρμοδιοτήτων στα στελέχη της παράταξης. Το αν θα υπάρξει και άλλη στο μέλλον θα αποφασιστεί από τον ίδιο τον δήμαρχο.

  8. Ο καθένας είναι ελεύθερος να αρθρογραφεί όπως θέλει. Κρίνεται από τους αναγνώστες του και όχι από εμάς. Όσο μας αφορά, έχουμε υποχρέωση να ενημερώσουμε ότι η πραγματικότητα διαψεύδει τα σενάρια.

Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας μέχρι το τέλος της θητείας μας και πολλή διάθεση να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στους συνδημότες μας.

Συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί.

Το γραφείο τύπου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.