Την Παρασκευή 5-8-2016 και ώρα 20:00 μ.μ., Δημοτικό Κτίριο του Ξενοδοχείου Ξενία (Θεμιστοκλή Αθανασιάδη Νόβα και Αρβανίτη, βορειοδυτική αίθουσα), σε συνεδρίαση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν.3852/2010 με το εξής θέμα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έκφραση γνώμης σχετικά με την υπ’αριθμ.πρωτ.:18149/29-7-2016 σχετικά με τον καθορισμό κοινοχρήστων χώρων και την προβολή των διαφημιστικών πλαισίων.
  2. Χορήγηση παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής μέχρι την 03:00 η ώρα – πάντα με όριο τα 80 d.b. – στον εσωτερικό χώρο του Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ», ιδιοκτησίας της κ. Παπαγιαννοπούλου Δήμητρας του Κωνσταντίνου, που βρίσκεται επί της οδού Καθόδου Δωριέων αρ. 27 στην Δ.Κ. Ναυπάκτου – Δ.Ε. Ναυπάκτου του Δήμου Ναυπακτίας.
  3. Χορήγηση περί χορήγησης  άδειας  λειτουργίας  μουσικών οργάνων στον εσωτερικό χώρο Κ.Υ.Ε ¨ ΚΑΦΕΝΕΙΟ – ΜΠΑΡ¨, ιδιοκτησίας του κ. Τσαυλόπουλου Αθανάσιου του Ευαγγέλου, που βρίσκεται στην Πλατεία Λιμένος της Δ.Κ. Ναυπάκτου – Δ.Ε. Ναυπάκτου του Δήμου Ναυπακτίας.
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.