Συνεδριάζει σήμερα, στις 12:00, το Διοικητικό Συμβούλιο της 1ης ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας, στο χώρο του ΧΥΤΑ Ναυπάκτου. Μεταξύ των θεμάτων το αίτημα απόρριψης απορριμμάτων από το Δήμο Αιγιάλειας, ενώ η υπεύθυνη του ΧΥΤΑ πρόκειται να προχωρήσει σε ενημέρωση για τη λειτουργία του.

Αναλυτικά η ατζέντα της συνεδρίασης:

1. Ενημέρωση για την ολοκλήρωση των έργων (επί τόπου από τους επιβλέποντες και τον τεχνικό Σύμβουλο)  « Τελικής επικάλυψης και αποκατάστασης τελειωμένων πρανών κυττάρου Κ1»  « Έργα Επέκτασης Δεξαμενής Στραγγισμάτων ΧΥΤΑ Ναυπάκτου ».
2. Δυνατότητα υποβολής πρότασης χρηματοδότης μέρος του Ολοκληρωμένου  Σχεδίου Διαχείρισης 1ης ΓΕΝ στην ανοιχτή πρόσκληση ΥΜΕΠΕΡΑΑ με Κωδικό  Πρόσκλησης: 14.6i.26-27.1 και τίτλο « Δράσεις για την Ολοκληρωμένη  Διαχείριση Αστικών Αποβλήτων » του Άξονα Προτεραιότητας 14  « ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ
ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (Τ Σ)» έγκριση χρηματοδοτικού  σχήματος – χρονοδιάγραμμα υλοποίησης .
3. Άμεση έναρξη εργασιών αναθεώρησης – τροποποίησης της Α Ε Π Ο του ΧΥΤΑ  Ναυπάκτου για την μετατροπή της Μ Ε Β Α σε Μ Ε Α και συνοδών έργων.
4. Άμεση έναρξη εργασιών σχεδιασμού και οργάνωσης δύο μεγάλων  πράσινων σημείων Ναύπακτο και Θέρμο στα πρότυπα του οδηγού  του Υπουργείου.
5. Ανάθεση εργασιών οικονομικού συμβούλου για λογιστική –οικονομική  Υποστήριξη Συνδέσμου για την χρηματοοικονομική ανάλυση και  υπολογισμό καθαρών εσόδων, του συνόλου των προτάσεων  που θα υποβληθούν στο Σ. Ε. Σ. ( απαίτηση των προσκλήσεων).
6. Ενημέρωση για τον διαγωνισμό λειτουργίας ΧΥΤΑ  ( προγραμματική με Δήμο Ναυπακτίας Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών μαζί με  Δ/νση Περιβάλλοντος ).
7. Ενημέρωση για προσφορά λειτουργίας του ΧΥΤΑ από Ν. Νικολόπουλο Α.Τ.Ε.
8. Έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ δήμου Ναυπακτίας, Αιτωλικής  Αναπτυξιακής και Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1ης ΓΕΝ  Αιτ/νίας, για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών  σε θέματα ποιότητας ζωής.
9. Συζήτηση σχετικά με την διαχείριση βαριών αντικειμένων στο δήμο  Ναυπακτίας .
10. Ενημέρωση λειτουργίας ΧΥΤΑ από την υπεύθυνη .
11. Αίτημα Δήμου Αιγιαλείας για απόρριψη απορριμμάτων.
12. Αναμόρφωση προϋπολογισμού χρήσεως 2016.
13. Δέσμευση πιστώσεων και τρόπος εκτέλεσης αυτών.

 

φωτο: αρχείου

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.