Ανακαλείται η προγραμματισμένη για την Τετάρτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας, λόγω των σοβαρών εθνικών θεμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Πριν από λίγα λεπτά εξεδόθη και η επίσημη ανακοίνωση που υπογράφεται από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργο Σιαμαντά.

Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω των σοβαρών εθνικών θεμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη, ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕ την αρ.πρωτ. 17731/26-6-2015 σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας και ως εκ τούτου η προγραμματισμένη για την 1-7-2015 συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Σιαμαντάς Γεώργιος

Στην ατζέντα των θεμάτων, θυμίζουμε, περιλαμβανόταν συζήτηση για την αξιοποίηση του «Ξενία», αλλά και η εκ νέου έγκριση του προγράμματος για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι στο Δήμο Ναυπακτίας (το σχετικό θέμα προβλέπει την ανάκληση της προηγούμενης απόφασης και την εκ νέου έγκριση του προγράμματος).

Αναλυτικά η ατζέντα της ανακληθείσας συνεδρίασης:

1. Συζήτηση για την αξιοποίηση του ΞΕΝΙΑ Ναυπάκτου. (Εισηγ. κ. Καρακώστας)
2. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Επούλωση λάκκων οδικού δικτύου Δ.Ε Ναυπάκτου». (Εισηγ. κ. Καρακώστας)
3. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Τσιμεντοστρώσεις δημοτικών δρόμων Τ.Κ Ριγανίου». (Εισηγ. κ. Καρακώστας)
4. Έγκριση μελέτης και επιλογή τρόπου εκτέλεσης του έργου «Εσωτερική οδοποιία Τ.Κ Στύλιας, Φαμήλας, Στράνωμας». (Εισηγ. κ. Καρακώστας)
5. Έγκριση μελέτης και επιλογή τρόπου εκτέλεσης του έργου «Εσωτερική οδοποιία Τ.Κ. Περδικόβρυσης, Αράχωβας, Κλεπάς, Λιβαδακίου, Αγ. Δημητρίου, Δενδροχωρίου, Πλατάνου, Περίστας». (Εισηγ. κ. Καρακώστας)
6. Ορισμός μέλους με τον αναπληρωτή του, για τη συγκρότηση «Επιτροπής προσωρινής παραλαβής» του έργου «Επέκταση αποχετευτικού δικτύου λυμάτων Ναυπάκτου». (Εισηγ. κ. Καρακώστας)
7. Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος του Δήμου έτους 2015. (Εισηγ. κ. Κοτρωνιάς)
8. Ανάκληση της υπ’ αριθ. 295/2015 απόφαση δημοτικού συμβουλίου και έγκριση προγράμματος «Πολιτιστικό καλοκαίρι 2015 στο δήμο Ναυπακτίας». (Εισηγ. κ. Ράπτης)
9. Ανάκληση της αριθμ.296/2015 απόφασης Δ.Σ – αναμόρφωση προϋπ/σμού – Έγκριση διάθεσης πίστωσης – Συνδιοργάνωση αγώνων «Ποδηλατικοί αγώνες 2015 στην Ορεινή Ναυπακτία. (Εισηγ. κ. Σύψας)
10. Τοποθέτηση μετρητή ΔΕΗ στην Τοπική Κοινότητα Στύλια. (Εισηγ. κ. Κοτσανάς)

Share on Facebook2Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.