Το δημοτικό σχολείο Λυγιά συμμετείχε σε διεθνές συνέδριο για την πρόληψη και τις πρακτικές αντιμετώπισης του σχολικού εκφοβισμού.   Το συνέδριο διοργάνωσε το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών,την Τρίτη 20-09-2016, και το σχολείο του Λυγιά ήταν η μοναδική εκπροσώπηση των σχολείων της Ναυπακτίας.

Εκεί, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου κος Κουφογιάννης Γιάννης και η εκπαιδευτικός κα Ζησιμοπούλου Αλεξάνδρα, η οποία ήταν και ομιλήτρια του συνεδρίου παρουσιάζοντας δράσεις των μαθητών του σχολείου που λειτουργούν αποτρεπτικά στον σχολικό εκφοβισμό. Επίσης, η κα Ζησιμοπούλου τόνισε την σημασία της συνεργασίας των διδασκόντων με το σύλλογο γονέων για την επιτυχία των δράσεων αυτών. Θετικά σχόλια απέσπασε το συγκεκριμένο σχολείο από τους διοργανωτές, καθώς, επίσης και από την σχολική σύμβουλο της περιφέρειας, για την ιδιαίτερη παρουσία του σε κάθε δράση που συμμετέχει, αλλά και για την ομαδικότητα που επικρατεί στη σχολική μονάδα.

Συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά στο σύλλογο διδασκόντων, στο σύλλογο γονέων αλλά και στα παιδιά που έχουν καταφέρει να φτάσουν το σχολείο τους στις ψηλότερες βαθμίδες της σχολικής κοινωνίας.
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.