Στην έγκριση μίσθωσης νέου ακινήτου για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Μαγειρίου προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Ράπτη να προκρίνει ως ιδανικότερη λύση την εύρεση χώρου στην περιοχή που εκτείνεται μεταξύ της οδού Εθνικής Αντιστάσεως και του Σκα. Ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι το σχετικό αίτημα κατατέθηκε από τους ίδιους τους εθελοντές, οι οποίοι από την πλευρά τους μετέφεραν πως δεν δύνανται να μεταβαίνουν στην περιοχή του Λυγιά, όπου στεγάζεται σήμερα η δομή.

«Δεν καταλαβαίνω το λόγο γιατί να μεταφερθεί» δήλωσε η πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Μαρία Ζιαμπάρα, σημειώνοντας πως για θέματα «διασφάλισης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας πρέπει να μείνει εκεί που είναι«.

«Ασπάζομαι το θέμα διασφάλισης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Για το λόγο αυτό θα προσέξουμε την επιλογή μας. Θεωρούμε ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» απάντησε ο κ.Ράπτης γνωστοποιώντας στο Σώμα ότι το σημερινό ενοίκιο του κτηρίου όπου στεγάζεται η δομή αγγίζει τα 350 ευρώ το μήνα, ενώ το ποσό που θα δεσμευτεί για το νέο χώρο θα ανέρχεται στα 250 ευρώ.

Επί του θέματος δεν έλειψαν ωστόσο και οι εντάσεις. Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ναυπάκτου Νίκος Πλούμης αισθανόμενος ότι εθίγησαν από την πλευρά της αντιπολίτευσης οι προσπάθειες που καταβάλλουν οι νυν αρμόδιοι στο θέμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου-Μαγειρίου, σχολίασε σε έντονο ύφος ότι έως σήμερα «γινόταν πολιτική στο Κοινωνικό Παντοπωλείο! Άνθρωποι που δε δικαιούνταν λάμβαναν γεύματα και άλλοι λάμβαναν οικογενειακά πακέτα χωρίς να πρέπει». Τα όσα υποστήριξε ο κ.Πλούμης αντέκρουσε η πρώην αντιδήμαρχος.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.