Σύμφωνα με το ypodomes.com και το ρεπορταζ του Ν. Καραγιάννη η ολοκλήρωση της σήραγγας στην Κλόκοβα (Παλιοβούνα), που αναμενόταν να ολοκληρωθεί τον Αύγουστο του 2016, θεωρείται άπιαστος στόχος και η ολοκλήρωση του θα γίνει γνωστή όταν θα έχει ολοκληρωθεί η διάνοιξη της σήραγγας των 2,9χλμ.

Διαβάστε για την εξέλιξη τω ερφασιών της Ολυμπίας και της Ιόνιας Οδού:

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Τα έργα προχωρούν με σημαντικά αυξημένους ρυθμούς τους τελευταίους μήνες και ο στόχος είναι να δοθεί τον Οκτώβριο το πρώτο τμήμα από την Αρχαία Κόρινθο μέχρι το Κιάτο. Δεύτερος στόχος η ολοκλήρωση του τμήματος Κιάτο-Ρίο μέχρι τις αρχές του έτους και λίγους μήνες αργότερα ο κόμβος του Ρίου.

Τα προβλήματα περισσότερο συμπυκνώνονται στη συνάντηση με τα έργα του σιδηρόδρομου σε αρκετά σημεία με 8 από αυτά να θεωρούνται τα πιο «καυτά».

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ

Σε δύο διακριτά τμήματα τα έργα από το Αντίρριο μέχρι τα Ιωάννινα χωρίζονται σε νότια και βόρεια. Το νότιο τμήμα από το Αντίρριο μέχρι την Αμφιλοχία προχωρά με σαφώς μεγαλύτερη πρόοδο αλλά και πιο εύκολο έργο, καθώς δεν υπάρχουν μεγάλα τεχνικά έργα (εκτός από 2-3 σημεία). Στο βόρειο τμήμα υπάρχει πρόοδος αλλά τα μεγάλα τεχνικά έργα στο τμήμα Άρτα-Ιωάννινα έχουν και την μικρότερη πρόοδο σε όλο το έργο. Η ολοκλήρωση για το τέλος του 2015 παραμένει ο μεγάλος στόχος.

Αναφορικά με τη σήραγγα Κλόκοβας το χρονοδιάγραμμα για τον Αύγουστο του 2016 θεωρείται ως άπιαστος στόχος και η ολοκλήρωση του θα γίνει γνωστή όταν θα έχει ολοκληρωθεί η διάνοιξη της σήραγγας των 2,9χλμ.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.