Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ιππικός Σύλλογος Ναυπακτίας & Δωρίδας, με την οποία προβαίνει σε απολογισμό και ευχαριστίες για την 8η Ιππική Εκδήλωση.

Αναλυτικότερα:

101Ο Ιππικός σύλλογος για 8η συνεχή χρονιά την Κυριακή 10/5/2015 διοργάνωσε την κεντρική του ιππική εκδήλωση – συνάντηση των μελών του, των μελών φίλων συλλόγων και ιδιωτών εκτροφέων αλόγων.
Η όλη εκδήλωση συνολικά ξεπέρασε τις προσδοκίες μας σε επιτυχία και συμμετοχές ενώ με επιφύλαξη εκτιμάται ότι ξεπέρασε τους 3000 θεατές μικρούς και μεγάλους που κάθισαν για πάνω από τρείς ώρες με αμείωτο ενδιαφέρον και παρακολούθησαν τις επιδείξεις των όμορφων αλόγων και τις άμαξες που ήταν όλες υπέροχες και ξεχωριστές. Η κλήρωση για το άλογο ανέδειξε τυχερό αριθμό το 558 και ευχόμαστε στον νέο ιδιοκτήτη να απολαύσει τις χαρές που μας κάνουν και εμάς να υποστηρίζουμε με εθελοντισμό διάφορες δράσεις με το άλογο.

Ευχαριστούμε τις δημοτικές αρχές της Ναυπακτίας και της Δωρίδας που ήταν εκεί στην εκδήλωση και είναι κοντά μας πάντα και μας βοηθούν. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που μας υποστηρίζουν και μπορούμε να δημιουργούμε κάθε φορά στο χώρο μας καινούργια πράγματα για να τον απολαμβάνουν όλοι μαζί με δωρεάν θεάματα. Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωση και την περιέγραψαν με τα καλύτερα σχόλια στις σελίδες τους. Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Ιωάννου που κάλυψε ηχητικά την εκδήλωση με τα μηχανήματα του.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους ιππείς που ταξίδεψαν από όλη την δυτική Ελλάδα για να έρθουν στην συνάντηση του συλλόγου μας και να ανταποδώσουν τις δικές μας αποστολές στις πόλεις τους διαδίδοντας με αυτόν τον τρόπο έμπρακτα ότι το άλογο ενώνει και δημιουργεί φιλίες δυνατές.
82

Ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών της σχολής ιππασίας του συλλόγου που συμμετείχαν στην εκδήλωση με τα παιδιά τους και ιδιαιτέρα ευχαριστούμε τους γονείς και τα παιδιά με ειδικές ικανότητες που δίνουν άλλη αξία στην ελάχιστη προσφορά του συλλόγου μας για αυτούς.

Ευχαριστούμε τα μέλη μας που συμμετείχαν στην εκδήλωση αλλά και ιδιαιτέρα ευχαριστούμε πολύ τα μέλη μας που με πολύ αγάπη παραχώρησαν τις θέσεις τους αφήνοντας τα άλογά τους στους στάβλους τους ή δεμένα στα τρέιλερ για να εξυπηρετηθούν οι φιλοξενούμενοι και να περατωθεί η εκδήλωση με ασφάλεια για όλους.59

5610

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.