Νωρίτερα από τις προβλέψεις δόθηκε στην κυκλοφορία το οδικό κομμάτι της εθνικής οδού Αντιρρίου-Ιωάννίνων στο ύψος της Παλιοβούνας. Η κυκλοφορία διεξάγεται πλέον κανονικά.

Για την ολοκλήρωση των εργασιών η Νέα Οδός εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βραχοπροστασίας στην Κλόκοβα (Παλιοβούνα) και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων (ευρεία παράκαµψη Αγρινίου & περιοχή Κλόκοβας).

Η Νέα Οδός ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βραχοπροστασίας στο 8ο χλµ. της Ε.Ο Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στην περιοχή του όρους Κλόκοβα (Παλιοβούνα), ενόψει των εργασιών διάνοιξης της τοπικής σήραγγας του αυτοκινητοδρόµου «Ιόνια Οδός».

Ταυτόχρονα ήρθησαν οι κυκλοφοριακές ρυθµίσεις που είχαν τεθεί σε ισχύ τόσο στο 89ο χλµ. (κόµβος Κουβαρά), όσο και στο 5ο και 11ο χλµ. (περιοχή όρους Κλόκοβα) της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων και το σύνολο της οδού ήδη από το απόγευµα του Σαββάτου έχει δοθεί κανονικά στην κυκλοφορία.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί όλους τους εµπλεκόµενους φορείς που συνέβαλαν στην επιτυχή και έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών, καθώς και τους οδηγούς για την κατανόηση και προσοχή που επέδειξαν.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter3Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.