Για το εάν έχουν απενταχθεί ή κινδυνεύουν να απενταχθούν έργα που είχαν δρομολογηθεί για τις αθλητικές υποδομές του Δήμου, ζήτησε να ενημερωθεί ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Αλλάζουμε Μαζί τη Ναυπακτία» Ντίνος Τσουκαλάς απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας και πρόεδρο της «Αιτωλικής Αναπτυξιακής» Γιώργο Σιαμαντά, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η απάντηση ήταν πως πράγματι 11 έργα για αθλητικούς χώρους απεντάχθησαν.  Ο κ.Σιαμαντάς σημείωσε ωστόσο πως από τη στιγμή που πρόκειται για ώριμα έργα, τα οποία έχουν όλες τις εγκρίσεις και έχουν φτάσει μέχρι την υπογραφή σύμβασης με το Δήμο, θα ενταχθούν στην επόμενη προκήρυξη του Leader. Για το γεγονός όμως της απένταξης επέρριψε ευθύνες στην πρηγούμενη δημοτική αρχή κάνοντας λόγο για ανικανότητα. Μεταξύ άλλων σημείωσε πως «εάν είχαμε ακούσει τη μείζονα αντιπολίτευση και τις προτροπές της δε θα είχαμε σήμερα ούτε τα γήπεδα της Γαβρολίμνης και του Λυγιά«, που όπως είπε, τα συγκεκριμένα δύο γήπεδα αυτή τη στιγμή υλοποιούνται και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τον Απρίλιο.

Με αφορμή το σχόλιο του κ.Σιαμαντά η πρώην αντιδήμαρχος και δημοτική σύμβουλος της ΑΔΚΝ Μαρία Ζιαμπάρα, αλλά και ο επίσης δημοτικός σύμβουλος της ίδιας παράταξης Σπύρος Τσέλιος σχολίασαν ότι υπήρξε απώλεια σημαντικού χρηματικού ποσού στην Αιτωλική Αναπτυξιακή, για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια. Η απάντηση από πλευράς κ.Σιαμαντά ήταν ότι «χάθηκαν 3 εκ. ευρώ, λόγω της δική σας ανεπάρκειας!«.

 

 

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.