Δύο μόλις ημέρες πριν την επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας, η «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας» του πρώην Δημάρχου Ναυπακτίας Γιάννη Μπουλέ, επανέρχεται με νεότερη απάντηση στην πρόσφατη ανακοίνωση της παράταξης του νυν Δημάρχου Τάκη Λουκόπουλου «Ενωτική Πρωτοβουλία». Σε αυτή, σχολιάζεται, μεταξύ άλλων, πως «το «άλλα λέω και άλλα κάνω» αποτελεί πλέον το σήμα κατατεθέν της Ενωτικής Πρωτοβουλίας. Η ασυνέπεια και η αναξιοπιστία της δημοτικής αρχής Λουκόπουλου είναι πλέον δεδομένη και διαδεδομένη απ’ άκρη σ’ άκρη στο δήμο«. Ενώ, σημειώνεται ότι η «Ενωτική Πρωτοβουλία» «όσες σελίδες και αν γράψει, όσα επιχειρήματα, που αρμόζουν σε πολιτικά νήπια και αν επικαλείται, στη συνείδηση των δημοτών θα παραμείνει ως παράδειγμα λαϊκισμού και «κωλοτούμπας»«.

Αναλυτικότερα:

Η Ενωτική Πρωτοβουλια με δισέλιδη ανακοίνωσή της ξανα-απαντά στην κριτική της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας. Είναι προφανές ότι η διοίκηση Μπουλέ και οι θέσεις της ΑΔΚΝ έχουν γίνει εφιάλτης για τον κ Καρακώστα και τη δημοτική αρχή.

Ενοχλείται που του θυμίζουμε τι έλεγε ως αντιπολίτευση και τι κάνει ως διοίκηση. Όμως όσες σελίδες και αν γράψει, όσα επιχειρήματα, που αρμόζουν σε πολιτικά νήπια και αν επικαλείται, στη συνείδηση των δημοτών θα παραμείνει ως παράδειγμα λαϊκισμού και «κωλοτούμπας».

Το «άλλα λέω και άλλα κάνω» αποτελεί πλέον το σήμα κατατεθέν της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.

Η ασυνέπεια και η αναξιοπιστία της δημοτικής αρχής Λουκόπουλου είναι πλέον δεδομένη και διαδεδομένη απ’ άκρη σ’ άκρη στο δήμο.

Η Δημοτική αρχή πρέπει να καταλάβει ότι ασκεί Διοίκηση. Κατά συνέπεια οι πράξεις της, οι παραλείψεις της, αυτά που έλεγε και αυτά που κάνει θα κρίνονται.

Ως μείζων αντιπολίτευση θα ασκούμε τα καθηκοντά μας και θα υπερασπίζουμε τα συμφέροντα του δήμου και τη νομιμότητα. Αυτός είναι ο ρόλος μας ως αντιπολίτευση και αυτό απαιτούν οι δημότες που εκπροσωπούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ναύπακτος
7/12/2015
Το γραφείο τύπου της ΑΔΚΝ

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.