Με επιτυχία συνεχίζονται  στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργανώνει για 6η χρονιά  η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον «Πράσινο+Μπλε».

Tην Κυριακή 21 Φεβρουαρίου υλοποιήθηκαν με επιτυχία οι παραστάσεις του 35ου ΔΣ Πάτρας τάξη Δ1’ «Παιχνίδια στα μονοπάτια του Ήλιου» εμπνευσμένο από ινδιάνικο μύθο και η παράσταση «Το δικαστήριο των λουλουδιών» διασκευή του έργου της Ιφιγένειας Γιαννοπούλου από το 1ο ΔΣ Ναυπάκτου τάξεις Γ1&2’.

Οι παρευρισκόμενοι γονείς, εκπαιδευτικοί και μικροί θεατές κάθε ηλικίας, χειροκρότησαν τη προσπάθεια των  μαθητών και των εκπαιδευτικών τους.

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς του 35ου ΔΣ Πάτρας τάξη Δ1’ κα Μπουσίνου Πένυ και στη θεατρολόγο κα Ζέρβα Τέτη και του 1ου ΔΣ Ναυπάκτου κα Μαραγκού Μαρία και Νικολακόπουλο Θωμά των Τάξεων Γ2’ και Γ1’ αντίστοιχα καθώς και στη θεατρολόγο κα Σταυργιαννοπούλου Ευθυμία.

Η δράση υλοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας, την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας –  Δνσης Α’βάθμιας εκπαίδευσης Νομού Ατω/νίας  και τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ – Κύκλος Ελληνικού  Παιδικού Βιβλίου.

 

  

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.