Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι δημοτικές παρατάξεις Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας, Μαζί για τη Ναυπακτία και Ανανέωση και Δημιουργία, για τους λόγους που σύσσωμη η αντιπολίτευση και ο σύλλογος εργαζομένων του Δήμου αποχώρησαν κατά την τελευταία συνεδρίαση στη συζήτηση του Ο.Ε.Υ.

Διαβάστε την πλήρη ανακοίνωση:

Η δημοτική αρχή Λουκόπουλου με την τακτική του αιφνιδιασμού επέλεξε να τροποποιήσει τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Ναυπακτίας. Χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση και διαβούλευση με τις δημοτικές παρατάξεις έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας (4-7-2016)  δίνοντας το σχέδιο του Οργανισμού μόλις 3 μέρες νωρίτερα!!!

Ο  Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου αφορά την οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου κατά συνέπεια  αφορά τους εργαζόμενους στο Δήμο αλλά και όλους τους πολίτες που είναι αποδέκτες των υπηρεσιών του. Στα δύο χρόνια που πέρασαν η δημοτική αρχή δεν είχε καμιά απολύτως συζήτηση με την αντιπολίτευση για το θέμα αυτό.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση  και ο σύλλογος εργαζομένων του Δήμου Ναυπακτίας  ζήτησαν την αναβολή του θέματος και τη συγκρότηση επιτροπής με συμμετοχή όλων των δημοτικών παρατάξεων, τον σύλλογο των εργαζομένων και των διευθυντών του Δήμου προκειμένου να επεξεργαστούν από κοινού τις αλλαγές εκείνες που θα κάνουν το Δήμο μας πιο αποτελεσματικό στο έργο του.

Η δημοτική αρχή Λουκόπουλου δείχνοντας μοναδική αλαζονεία  απέρριψε το κοινό αίτημα  όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και του συλλόγου εργαζομένων και επέλεξε να αποφασίσει μόνη της για ένα τόσο σοβαρό θέμα, αναγκάζοντας σύσσωμη την αντιπολίτευση και το σύλλογο των  εργαζομένων να  αποχωρήσουν από τη συνεδρίαση.

Χωρίς καμία διαβούλευση, αγνοώντας τις προτάσεις των εργαζομένων και χωρίς καμία διάθεση για συναίνεση η δημοτική αρχή μόνη της, σε μια άδεια αίθουσα συνεδριάσεων  συζήτησε με τον εαυτό της και αποφάσισε  να φτιάξει τον οργανισμό του Δήμου στα μέτρα της,  με κριτήριο την εξυπηρέτηση των ιδιοτελών της σκοπών. Δείγμα των καιρών και της προσαρμογής της δημοτικής αρχής στον άκρατο λαϊκισμό. Στην άδεια αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  οι σύμβουλοι της Ενωτικής Πρωτοβουλίας συζητούσαν μεταξύ τους και απολάμβαναν τη δημοκρατία τους!!!!

Να πως κατάλαβε όσα έγιναν στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος κ. Λουκόπουλος και πως τα συνόψισε στο τέλος της συζήτησης που είχε με τους συμβούλους του. «Σήμερα δείξαμε για άλλη μια φορά τι σημαίνει δημοκρατία, τι σημαίνει σωστό Δημοτικό Συμβούλιο. Πιστεύω ότι και οι υπάλληλοι θα έχουν άλλη άποψη μετά τη γνώση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του σημερινού»

Ας μελετήσει ο κ. Δήμαρχος την Ανακοίνωση του ΔΣ του συλλόγου των εργαζομένων που έβγαλαν μετά το Δημοτικό Συμβούλιο και αφού κατάλαβαν σε βάθος την πολιτική της δημοτικής αρχής.

Καταγγέλλουμε την απροκάλυπτα αλαζονική και αντιδημοκρατική τακτική της δημοτικής αρχής Λουκόπουλου που πλέον επαναλαμβάνεται και γίνεται καθεστώς στο δήμο Ναυπακτίας.

Ναύπακτος  6-7-2016

Οι δημοτικές παρατάξεις

Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας

Αλλάζουμε Μαζί  τη Ναυπακτία

Ανανέωση και Δημιουργία

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.