ΝαύπακτοςΜετά από έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ στις 6/2/2014, και την παραίτηση του προέδρου κ. Σωτήρη Τσιλιγιάννη για επαγγελματικούς λόγους, από τις ραγδαίες εξελίξεις στα φορολογικά θέματα και στην ασφαλιστική νομοθεσία, αναδείχτηκε νέο Δ.Σ για την Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας, η σύνθεση του οποίου είναι η εξής:

1)    Πρόεδρος : Δαβανέλλος Θεμιστοκλής

2)    Αντιπρόεδρος : Κακούρας Κωνσταντίνος

3)    Γραμματέας : Αναδιωτης Κωνσταντίνος

4)    Β’ Γραμματέας : Ντζουμάνης Απόστολος

5)    Ταμίας : Μπανιάς Ιωάννης

6)    Μέλος : Καλφούντζος Ανδρέας

7)    Μέλος : Σούζας Ταξιάρχης

8)    Μέλος : Τσιλιγιάννης Σωτήρης

9)    Μέλος : Φραγγου Παγώνα

Το ΔΣ με επιστολή του ευχαριστεί τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Σωτήρη Τσιλιγιάννη για την μακροχρόνια προσφορά του στην Ομοσπονδία και στον επαγγελματικό κόσμο και χαιρετίζει την απόφαση του να παραμείνει μέλος του ΔΣ και να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων της ομοσπονδίας.

Επίσης, υπόσχεται να βρίσκεται στο πλευρό του επιχειρηματικού κόσμου και ζητά την στήριξή του, στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διέρχεται η χώρα, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο που καλείται να επιτελέσει. Ζητά ακόμη τη συνεργασία με όλους τους φορείς και την μεγαλύτερη ενεργοποίηση των σωματείων για την ανάδειξη και λύση των προβλημάτων όχι μόνο των επιχειρήσεων αλλά και της ευρύτερης περιοχής γενικότερα.

 

Share on Facebook4Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.