ΚυρίτσηΤην υποψηφιότητά της με το συνδυασμό του Θανάση Παπαθανάση «Αλλάζουμε μαζί τη Ναυπακτία» ανακοίνωσε με επίσημη δήλωσή της η φιλολογος Βάσω Κυρίτση.

Η Βάσω Κυρίτση είναι φιλόλογος. Γεννήθηκε στη Ναύπακτο το 1959 όπου τελείωσε το Δημοτικό και το Γυμνάσιο. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρέτησε στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση καθώς και στο 1 και 2 Γενικό Λύκειο Ναυπάκτου. Συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα. Έχει δύο παιδιά το Γιώργο, ιατρό και την Παναγιώτα, οδοντίατρο.

«Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές συμμετέχω ως υποψήφια τοπική σύμβουλος Ναυπάκτου με το συνδυασμό «Αλλάζουμε μαζί τη Ναυπακτία» του υποψηφίου ΔημάρχουΘανάση Παπαθανάση.

Σ’ αυτόν τον ξεχωριστό τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω, θεωρώ ιδιαίτερη τιμή για εμένα που μου δίνεται η ευκαιρία να αποτελώ μέλος της επίλεκτης ομάδας τουΘανάση Παπαθανάση.

Η προστασία και η προβολή αυτού του τοπίου απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, η αξιοποίηση των μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς, αποτελούν το βασικό δυναμικό της τουριστικής ανάπτυξης της πόλης μας. Η οικονομία της Ναυπάκτου εξαρτάται  από τον τουρισμό της. Το μέλλον της Ναυπάκτου εξαρτάται από τη φυσική ομορφιά της.»                                                                                       

ΑΓΑΠΑΜΕ  ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ
ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΟΣ

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ


Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Τι έγινε ρε παιδιά; Ο Γούλας δημιούργησε σχολή; Μπράβο, πάντως γιατί σαν τρόπος παρουσίασης υποψηφίων μου αρέσει αρκετά.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.