Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου:

       Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την από κοινού κοπή πίτας της  Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.ΤΟ) Νέας Δημοκρατίας και της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) ν.Αιτ/νίας Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016.

 

Πλήθος μελών και φίλων της παράταξης τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

 

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Λευτέρης  Αυγενάκης (Αν. Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ.- Βουλευτής Ηρακλείου),ο οποίος πέραν των ευχών, αναφέρθηκε στα μείζονα θέματα της χώρας όπως τα: μεταναστευτικό, αγροτικό και ασφαλιστικό. Επίσης αναφέρθηκε και στις εσωκομματικές διαδικασίες που επίκεινται.

 

Χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές κοι Κατσανιώτης Ανδρέας, Σαλμάς Μάριος, Καραγκούνης Κώστας.

 

Παραβρέθηκαν οι  Δήμαρχοι, Αγρινίου κ.Παπαναστασίου Γεώργιος, Ι.Π.Μεσολογγίου κ.Καραπάνος Νίκος, η κα Κοτρωλού-Μάντζιου Έλενα μέλος Π.Ε. της Ν.Δ., οι Πολιτευτές κ. Μπόκα Γεωργία και ο κ. Παΐσιος Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος του Δ. Ναυπακτίας κ. Σύψας Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ναυπάκτου κ. Πλούμης Νίκος, ο πρώην Δήμαρχος Ναυπάκτου κ. Παπαθανάσης Θανάσης και  ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τσουκαλάς Κωνσταντίνος.

 

Σας ευχαριστούμε που τιμήσατε την εκδήλωση με την παρουσία σας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους που στήριξαν  την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

 

 

Ο Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπακτίας                                Ο Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Αιτ/νίας

 

Αντώνιος Μπέκος                                                                  Κώστας Σύρρος

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.