Ιδιαιτέρως θετικά ήταν τα αποτελέσματα της διαβούλευσης του Αντιδημάρχου Ναυπακτίας κ.Γιάννη Σύψα με την πλειοψηφία των εκπροσώπων των Σωματείων της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας, με κεντρικό θέμα συζήτησης τη “Nostos” Greek Alternative Tourism Expo 2016 που διεξήχθη στην αίθουσα συνεδριάσεων του “Ξενία” το απόγευμα της Δευτέρας, 19 Σεπτεμβρίου 2016.

Έπειτα από την ενημέρωση στην οποία προχώρησε ο κ.Σύψας σχετικά με τις στοχεύσεις και τις επιδιώξεις της 1ης Έκθεσης για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό, το σύνολο των εκπροσωπούμενων φορέων της περιοχής δήλωσε συμπαραστάτης του Δήμου Ναυπακτίας στο εγχείρημά του.

Από την πλευρά μάλιστα των Σωματείων έγιναν συγκεκριμένες προτάσεις, οι οποίες ήδη έχουν τεθεί επί τάπητος. Κοινή θέση των παριστάμενων ήταν πως η “Nostos” Greek Alternative Tourism Expo αποτελεί την ευκαιρία εκείνη που δεν πρέπει να χαθεί και θα πρέπει να στηριχθεί από το σύνολο των δημοτών.

Όπως επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο κ.Σύψας, φέτος μπαίνουν τα θεμέλια, ώστε το 2017 η “Nostos” Expo να καταστεί ως Έκθεση σημείο αναφοράς για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό σε Διεθνές επίπεδο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, αρκεί να το πιστέψουμε όλοι».

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.