«Η χώρα μας βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι. Αντιμετωπίζουμε μια ιστορική πρόκληση» τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Αιτωλοακαρνανίας, Χρήστος Παΐσιος κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του στη Ναύπακτο, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας.

 

Φανερά συγκινημένος από την υποδοχή των παρισταμένων ο κ.Παΐσιος δήλωσε: «Από τα βάθη της καρδιάς μου, ειλικρινά σας ευχαριστώ. Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμένα να σας καλωσορίζω σήμερα. Όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά. Δε σας κρύβω, ότι μπαίνοντας στην αίθουσα, αισθάνθηκα μεγάλη συγκίνηση».

 

Παρόντες ήταν οι πρώην βουλευτές Χρήστος Φωτόπουλος και Δημήτρης Σταμάτης, ο αναπληρωτής Γραμματέας του Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Μαυρομμάτης, ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, ο τέως Δήμαρχος Στράτου Τάκης Μουρτζιάπης, ο τέως Δήμαρχος Ναυπάκτου Κώστας Κονίδας, ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Σύψας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ναυπακτίας Πάνος Κονίδας, Ντίνος Τσουκαλάς και Βασίλης Πατσαούρας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ναυπάκτου Νίκος Πλούμης, ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ναυπάκτου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Μπέκος, καθώς επίσης και πολλά ακόμη τοπικά στελέχη, αλλά και πλήθος κόσμου.

Παΐσιος 1.jpg Παΐσιος 2.jpg Παΐσιος 1.jpg Παΐσιος 6.jpg Παΐσιος 5.jpg Παΐσιος 4.jpg Παΐσιος 3.jpg Παΐσιος 7.jpg Παΐσιος 3.jpg

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter1Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.