Μέσω ανοικτής επιστολής, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Σύψας μιλά για τη «Nostos» Greek Alternative Tourism Expo καλεί την τοπική κοινωνία να στηρίξει το σημαντικό αυτό γεγονός, επισημαίνοντας πως μεταξύ άλλων πως «η ευκαιρία της «Nostos» Greek Alternative Tourism Expo είναι μεγάλη και βασική μας επιδίωξη θα πρέπει να είναι η ευκαιρία αυτή να αποδώσει τα μέγιστα. Για να επιτευχθεί όμως αυτό, θα πρέπει όλοι μαζί, από κοινού, να εργαστούμε και να επιδείξουμε σοβαρότητα και σύμπνοια. Σε αυτό ακριβώς το σημείο ζητώ εκ μέρους του Δημάρχου, αλλά και προσωπικά, τη στήριξή σας. Με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, καθώς έχουμε όλα εκείνα τα εχέγγυα ώστε ο Δήμος μας να καταστεί προορισμός όχι μόνο για την ελληνική τουριστική αγορά, αλλά και για τη διεθνή».

Το πλήρες περιεχόμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Αγαπητές Συμπολίτισσες / Αγαπητοί Συμπολίτες,

Η διοργάνωση της NostosGreek Alternative Tourism Expo 2016 που θα λάβει χώρα από τις 14 έως τις 17 Οκτωβρίου στη Ναύπακτο αποτελεί την ευκαιρία εκείνη που θα μας βγάλει από την εσωστρέφεια και θα μας οδηγήσει ένα βήμα πιο κοντά στο όραμά μας. Το όραμα αυτό θέτει τη Ναυπακτία σε τροχιά τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης προβάλλοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της, ενώ ταυτόχρονα την καθιστά σημείο αναφοράς για ολόκληρη τη χώρα.

Η “NostosExpo τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας πως από την πρώτη στιγμή έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση των τεσσάρων αυτών φορέων και ιδιαίτερα την προσωπική στήριξη της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού κ. Έλενας Κουντουρά.

Ο Δήμος Ναυπακτίας προετοιμάζεται πυρετωδώς να υποδεχθεί ένα γεγονός που για πρώτη φορά επιχειρείται στην περιοχή μας. Καταξιωμένοι τουριστικοί πράκτορες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, Δήμοι, Περιφέρειες, Αναπτυξιακές Εταιρείες, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε τομείς του εναλλακτικού τουρισμού, ξενοδοχειακές μονάδες και πολλοί ακόμη, θα συναντηθούν στην πόλη μας για την ανάπτυξη επαφών με στόχο να καλλιεργήσουν το κατάλληλο έδαφος για επαγγελματικές συμφωνίες. Παράλληλα, τεχνοκράτες και εξειδικευμένοι επιστήμονες θα λάβουν μέρος στις συνεδριακές διεργασίες, ενώ θα πραγματοποιούνται επιδείξεις αθλημάτων, ολυμπιακών και μη, στον εξωτερικό χώρο της Έκθεσης.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η ευκαιρία της «Nostos» Greek Alternative Tourism Expo είναι μεγάλη και βασική μας επιδίωξη θα πρέπει να είναι η ευκαιρία αυτή να αποδώσει τα μέγιστα. Για να επιτευχθεί όμως αυτό, θα πρέπει όλοι μαζί, από κοινού, να εργαστούμε και να επιδείξουμε σοβαρότητα και σύμπνοια. Σε αυτό ακριβώς το σημείο ζητώ εκ μέρους του Δημάρχου, αλλά και προσωπικά, τη στήριξή σας. Με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, καθώς έχουμε όλα εκείνα τα εχέγγυα ώστε ο Δήμος μας να καταστεί προορισμός όχι μόνο για την ελληνική τουριστική αγορά, αλλά και για τη διεθνή.

Η ευκαιρία μας είναι τώρα και δε χωρούν άλλες αναβολές.

Τώρα θέτουμε τις βάσεις ώστε η Ναυπακτία να μπει σε τροχιά τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Σύψας

Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.