Σήμερα, Σάββατο 28 Μαρτίου, οι πολίτες καλούνται να σβήσουν τα φώτα, για μία ώρα, από τις 8.30 μμ έως τις 9.30 μμ, προκειμένου να στείλουν μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος. Η Ελλάδα συμμετέχει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στη συγκεκριμένη εκστρατεία που ξεκίνησε το 2007 στην Αυστραλία με πρωτοβουλία του WWF.

Φέτος, ο WWF μας καλεί τους ανθρώπους να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα WWF – Καλύτερη Ζωή. Έξι στους δέκα πολίτες είναι δυσαρεστημένοι από την ποιότητα ζωής στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, όπως προκύπτει από έρευνα της Public Issue για λογαριασμό του WWF Ελλάς. Σύμφωνα με την περιβαλλοντική οργάνωση «Η Ώρα της Γης» φέτος δίνει την αφορμή στους πολίτες να ανακαλύψουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής μέσα από τη συμμετοχή τους στη WWF – Καλύτερη Ζωή.

Ο Δήμος Ναυπακτίας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της περιβαλλοντικής οργάνωσης συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία σβήνοντας τα φώτα στα δημοτικά κτίρια της Ναυπάκτου για μία ώρα και καλεί τους Δημότες να συμμετέχουν δηλώνοντας την ατομική συμμετοχή τους μέσα από την ιστοσελίδα www.kalyterizoi.gr.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.