Με δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν από λίγο, η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας δίνει συγχαρητήρια στον αντιδήμαρχο Ανδρέα Κοτσανά και τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου Αντώνη Φράγκο για τους καθαρισμούς και την προσπάθεια αναβάθμισης σε Ψανή, Γρίμποβο, Πλατανίτη, Αντίρριο, κτλ. αλλά και την ανάδειξη των παραλιών σε Βαριά και Παλαιοπαναγιά.

Αναλυτικότερα:

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε στη Ναύπακτο από πλευράς Δήμου και ειδικότερα του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος κ.Κοτσανά και του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ.Φράγκου συντονισμένες ενέργειες σε μια προσπάθεια καθαρισμού και ποιοτικής αναβάθμισης των παραλιών Ψανής, Γριμπόβου, Πλατανίτη, Αντιρρίου κλπ, καθώς και την ανάδειξη νέων συγχρόνων παραλιών στην Bαριά και στην Παλαιοπαναγιά αντίστοιχα.

Πιστεύουμε ότι τέτοιες ενέργειες πρέπει να αναδεικνύονται και πραγματικά τους αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί τόσο οι Ναυπάκτιοι όσο και οι επισκέπτες της περιοχής μας πρέπει να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε σύγχρονες και ποιοτικές παραλίες με καθαρά νερά και να αποδεικνύουμε ότι η Ναύπακτος πραγματικά δικαιούται τις γαλάζιες σημαίες.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας δηλώνει άλλη μια φορά ότι θα είναι παρούσα και αλληλέγγυα σε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται για την ανάπτυξη και προβολή της Ναυπακτίας.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

1 Σχόλιο

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.