Υποψήφια βουλευτής με το ΕΠΑΜ είναι η ναυπάκτια Φωτεινή Ράμμου, η οποία αποφάσισε να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία.

Το βιογραφικό της Φ.Ράμμου:

Γεννήθηκα και τελείωσα το δημοτικό στη Σίμη Ναυπακτίας – ένα μικρό χωριό όπου οι γονείς μου ήταν φτωχοί αγρότες. Τελείωσα τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Αθήνα όπου και εργάστηκα για πέντε χρόνια σε εργοστάσιο και σε λογιστήριο. Στα 25 μου επέστρεψα στη Ναύπακτο όπου άνοιξα μια μικρή επιχείρηση λιανικού εμπορίου την οποία διατήρησα για 24 χρόνια. Είμαι παντρεμένη με τον Μπάμπη Νικολακόπουλο, λογιστή-φοροτεχνικό και έχουμε ένα γιο, τον Γιάννη που σπουδάζει στο οικονομικό Πανεπιστήμιο Πάτρας Αυτό τον καιρό είμαι άνεργη-ενεργός πολίτης, σπουδάζω στο ανοικτό Πανεπιστήμιο Πάτρας στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών και ταυτόχρονα φοιτώ σε ΙΕΚ Νοσηλευτικής.

Έχω διατελέσει μέλος Δ.Σ. πολιτιστικών συλλόγων με πλούσια δράση και είμαι μέλος θεατρικής ομάδας και χορευτικού ομίλου παραδοσιακών χορών. Επίσης τα τελευταία πέντε χρόνια είμαι αντιπρόεδρος του πολύ δραστήριου αθλητικού συλλόγου ΠΑΣ Ναυπάκτου (Μπάσκετ – Βόλλευ με 250 αθλούμενους) όπου προσφέρω πλούσια εθελοντική εργασία. Είμαι ιδρυτικό μέλος του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Ναυπάκτου, καθώς και μέλος του κινήματος πρωτοβουλίας πολιτών Ναυπακτίας ενάντια στους πλειστηριασμούς και γενικά συμμετέχω σε όλες τις κοινωνικές εθελοντικές δράσεις στον τόπο μου.

Το μήνυμά της για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου:

Όλη μου τη ζωή την καθορίζουν τρεις βασικοί πυλώνες, η Δημοκρατία, η ελευθερία και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, αξίες πάνω στις οποίες έχει θεμελιώσει και το ΕΠΑΜ.

Συμφωνώ απόλυτα με τα προτάγματα του μετώπου, έχω εντυπωσιαστεί με τις αναλύσεις του Δημήτρη Καζάκη και θεωρώ ότι  αποτελεί τη μοναδική ελπίδα για την υποδουλωμένη Ελλάδα και τον σκληρά δοκιμαζόμενο λαό της.

Αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις να γνωρίσει ο κόσμος το ΕΠΑΜ και να έλθει μαζί μας.

Ορκίζομαι ότι θα παλέψω με το μέτωπο μέχρι τέλους όποιο και να είναι αυτό.

 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.