Διαβάστε το δελτίο τύπου του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας & Δωρίδας για τη συνέλευση των οικοδόμων:

Ενισχυμένη η φετινή συμμετοχή των οικοδόμων στην συνέλευσή που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 3/12/2013 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας  η οποία ερμηνεύεται ως απάντηση στη κρίση και τις επιπτώσεις της στο κλάδο.

Όλο και περισσότερο συνειδητοποιούν οι εργαζόμενοι ότι ο μόνος δρόμος ανατροπής των άδικων και αντιλαϊκών   μέτρων είναι η αντίσταση και ο αγώνας, τόνισε ο πρόεδρος στην ομιλία.

Με συντριπτική πλειοψηφία το σώμα υπερψήφισε το  διοικητικό και οικονομικό απολογισμού της διοίκησης του σωματείου ως αναγνώριση της δράσης του.

Επίσης με συντριπτική πλειοψηφία  λήφθηκε  απόφαση από το σώμα  να εκπροσωπείται το συνδικάτο στο τριτοβάθμιο όργανο (ΓΣΕΕ),  μέσω του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας & Δωρίδας  αναγνωρίζοντας  τις καινοτόμες δραστηριότητες του σε πολλούς συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς  τομείς με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ενδεικτικά αναφέρουμε, κοινωνικό, φροντιστήριο,  κοινωνικό παζάρι, κλπ

Ο πρόεδρος του σωματείου καλεί τα μέλη του Συνδικάτου  να δώσουν δυναμικό, αγωνιστικό παρών στις Αρχαιρεσίες που θα γίνουν,

Τρίτη 10/12/2013 και ώρες 17:00-20:30

Τετάρτη 11/12/2013 και ώρες 17:00-20:30

Πέμπτη 12/12/2013 και ώρες 17:00-20:30

στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου  προκειμένου να σταλεί μήνυμα αντεπίθεσης στη λαίλαπα των μνημονίων.

 

Share on Facebook2Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.