Η πολύπαθη γέφυρα του Μπανιά, στη Βλαχομάνδρα, που συνδέει το Δήμο Ναυπάκτου με το Δήμο του Θέρμου, έχει για άλλη μια φορά διαλυθεί και έχει γίνει επικίνδυνη για την ασφάλεια των αυτοκινήτων και των οδηγών. Το διαπιστώνουν καθημερινά οι διερχόμενοι οδηγοί που δεν ξέρουν, αν θα βρεθούν ασφαλείς στην απέναντι πλευρά ή θα σφηνωθούν με το όχημά τους σε κάποιο κενό που δημιουργήθηκε από τη μετακίνηση των μεταλλικών και ξύλινων μερών.

Aυτά αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου Κώστα Φ. Μαραγιάννης καλώντας την υπεύθυνη Τεχνική υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Αιτ/νίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να κινηθεί άμεσα, χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες και προκηρύξεις που διαρκούν μήνες ολόκληρους, για την επίλυση του προβλήματος με μια ουσιαστική επισκευαστική παρέμβαση, ώστε να μην διαλυθεί η γέφυρα πριν ολοκληρωθεί ο χειμώνας.

«Ο κ. Απόστολος Κατσιφάρας που επανεξελέγη από την πλειοψηφία του λαού του νομού Αιτωλοακαρνανίας, η αντιπεριφερειάρχης κ .Χριστίνα Σταρακά και ο υπεύθυνος θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Λύτρας ,o κ. Νίκος Υφαντής, θα πρέπει να λύσουν άμεσα το πρόβλημα και να τηρήσουν την υπόσχεση που έδωσαν ότι θα παρεμβαίνουν και θα λύνουν τα άμεσα προβλήματα, στη σύσκεψη ενημέρωσης και καταγραφής των προβλημάτων και των προτεραιοτήτων του Δήμου Θέρμου που έγινε στο Δημαρχείο του Θέρμου στις 14 Οκτωβρίου 2014. Αναμένουμε πρωτοβουλίες τις επόμενες ημέρες, προτού θρηνήσουμε θύματα και αποθαρρύνουμε κάθε επισκέπτη από τον ερχομό του στην περιοχή μας και τη διέλευσή του από το συγκεκριμένο οδικό άξονα», αναφέρει ο κ.Μαραγιάννης.

πηγή: agrinioculture.gr

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.