Το FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ανοίγει τις εργασίες του την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 στο Ξενοδοχείο LEPANTO με πολλές συμμετοχές επιχειρήσεων αλλά και σημαντικές συνεδρίες που θα λάβουν χώρα το προσεχές τριήμερο.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι πια γεγονός για την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής και Στερεάς Ελλάδος κάτι που αποδεικνύει και η παρουσία του Υφυπουργού Επικρατείας και Αρμόδιου για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου κ. Τέρενς Κουίκ ο οποίος και θα εγκαινιάσει το FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ.
Στο πρόγραμμα του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου ξεχωρίζει η θεματική ενότητα με τίτλο ΄΄ Ο θρησκευτικός τουρισμός στη Ναυπακτία ΄΄ και εισηγητή τον Πατήρ Θωμά Βαμβίνη Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ναυπάκτου στις 10 το πρωί. Επίσης σημαντικές είναι και άλλες εκδηλώσεις όπως αυτή πάλι της ίδιας ημέρας στις 1 το μεσημέρι με τίτλο ΄΄ Οι τουριστές υποδομές και οδικοί άξονες στη Δυτική Στερεά Ελλάδα ΄΄ και ομιλητές τους κ. κ. Αυγή Χατζηπέτρου Πολιτικό Μηχανικό, Αλεξάνδρα Λαβίδα Εξειδικευμένη σε θέματα Τουρισμού και Απόστολο Ιωαννίδη Καθηγητή ΙΕΚ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ. Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου και ώρα 10:30 το πρωί  στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η συνεδρία με θέμα  ΄΄ Εγληματικότητα & Διαδίκτυο ΄΄ όπου τις απόψεις του θα αναπτύξει ο καταξιωμένος εγληματολόγος κ. Άγγελος Τσιγκρής.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Share on Facebook3Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.