Σε άλλη μια εθελοντική αιμοδοσία προχωρά ο πολύ δραστήριος Σύλλογος των Απανταχού Βελβινιωτών «Η Αγία Τριάδα». Έτσι την Κυριακή 12 Ιουλίου και από τις 09:00 έως τις 13:00 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στην αίθουσα του Συλλόγου στη Βελβίνα Ναυπακτίας.

Ο Σύλλογος της Βελβίνας ιδρύθηκε το 1980 και ξεκίνησε να λειτουργεί την Τράπεζα Αίματος στο Νοσοκομείο του Πάτρας «Άγιος Ανδρέας».

Όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει πολλούς συνανθρώπους μας όχι μόνο κατοίκους και φίλους της Βελβίνας αλλά και άλλων ατόμων που χρειάστηκαν αίμα. Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται δύο εθελοντικές αιμοδοσίες μια τον χειμώνα και μία το καλοκαίρι. Κάθε φορά υπάρχουν και νέοι αιμοδότες που συνδράμουν τις προσπάθειες με τους παλιότερους για την προσφορά αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως και πέρυσι η Τράπεζα Αίματος του Πολιτιστικού Συλλόγου της Βελβίνας βοήθησε πολλούς που είχαν ανάγκη από αίμα.

Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του Συλλόγου, ζητούν από όλους και όλες να δώσουν το παρών και να σταθούν στο πλευρό του πάσχοντα συνάνθρωπό μας. «Ας διαθέσουμε 10 λεπτά από τον χρόνο μας και ας προσφέρουμε το πολυτιμότερο αγαθό στον συνάνθρωπο», αναφέρεται στο τέλος της ανακοίνωσης του Πολιτιστικού Συλλόγου της Βελβίνας.

 
 

πηγή: lepantortv.gr

Share on Facebook2Tweet about this on Twitter2Share on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.