Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας αποφάσισε ομόφωνα να προβεί στην παρακάτω ανακοίνωση:

Αναφορικά με την εισήγηση του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Ράπτη Γιάννη, στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 28-9-2015, κατά την συζήτηση της παραλαβής ντοκιμαντέρ με θέμα τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου, όπου ανέφερε ότι η Επιτροπή Παραλαβής Καλής Εκτέλεσης Εργασιών- στην οποία συμμετέχουν και υπάλληλοι του δήμου Ναυπακτίας- ασκεί πολιτική και πρότεινε προς τον κ. Δήμαρχο να διενεργήσει ένορκη διοικητική εξέταση, έχουμε να αναφέρουμε τα εξής:

Αρκετοί υπάλληλοι συμμετέχουν σε διάφορες επιτροπές του δήμου- επιτροπές που προβλέπονται από το νόμο και συγκροτούνται κατόπιν κληρώσεως- όπου εκεί εκφέρουν τις απόψεις τους, αμερόληπτα και σύννομα με γνώμονα πάντα το συμφέρον του δήμου.

Οι υπάλληλοι δεν ασκούν πολιτική.

Ως εκ τούτου λοιπόν, θεωρούμε λάθος, την προτροπή του Αντιδημάρχου, γιατί προσβάλει και μειώνει τους υπαλλήλους του δήμου και ζητούμε να επιδεικνύεται περισσότερη εμπιστοσύνη- και όχι κατά το δοκούν- σε συναδέλφους, οι οποίοι έχουν αποδείξει και με το παραπάνω την εργατικότητα και ακεραιότητά τους, μιας και αποτελούν τους καθημερινούς συνεργάτες των εκάστοτε δημοτικών αρχών.

                                           ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΑΟΥΣΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ                                          ΠΛΟΥΜΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 
 

3 Σχολια

 1. nikos

  Μολις ειπε ο Ραπτης για ΕΔΕ τα βρηκαν σκουρα.
  Οποιος κανει σωστα τη δουλεια του δεν φοβαται τιποτα.

  Απάντηση
 2. Γιάννα Δημητροπούλου
  Γιάννα Δημητροπούλου

  Και παρακαλω , υπαρχουν εργα τεχνης , δωρεα στο δημο απο εμας , απο εκθεσεις , που πρεπει να προβληθουν . Μη δω σε κανενα σπιτι κατι απο αυτα που ξερω , γιατι .. , δεν θα μου αρεσει …. , η συνεχεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Απάντηση
  • Γ. Ράπτης

   Γιάννα αν γνωρίζεις κάτι πάνω σ” αυτό, υπάρχει και ο εισαγγελέας που σίγουρα τον ενδιαφέρει. Αν θέλεις έρχομαι και γω μαζί σου.

   Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.