Διαβάστε την απάντηση της  ΑΔΚΝ για στέγαση και εξοπλισμό Παζαριών και έκθεσης ΝΟΣΤΟΣ

Η δημοτική αρχή προσπερνά την ΑΛΗΘΕΙΑ

Πανικόβλητη η δημοτική αρχή από την αποκάλυψη των όσων συμβαίνουν στο δήμο μας και φανερώνουν την πλήρη διάλυσή της,  προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα για τις διαδικασίες στην επιλογή του εργολάβου που θα κατασκευάσει την τέντα για τη  ΝΟΣΤΟΣ και τα παζάρια.

Με την ανακοίνωσή της πετάει την μπάλα στην εξέδρα. Θυμήθηκε τα τσαντίρια, τους τσίγκους και την τάβλα για να ξεγελάσει τους αναγνώστες και να οδηγήσει τη σκέψη τους στο παρελθόν αποφεύγοντας τα καυτά ερωτήματα του παρόντος.

Η δημοτική αρχή με όσα λαϊκίστικα γράφει σε ένα μόνο πράγμα στοχεύει. Να αποφύγει να απαντήσει στο μοναδικό ερώτημα. Γιατί απέκλεισε το δεύτερο εργολάβο με φωτογραφική διάταξη στη διακήρυξη;

Γιατί όλως τυχαίως ο μοναδικός ανάδοχος του διαγωνισμού είναι ο ίδιος που το 2016 για την ίδια κατασκευή που φιλοξένησε τα παζάρια και τη ΝΟΣΤΟΣ πληρώθηκε ξεχωριστά για κάθε διοργάνωση;

Η παράταξή μας στήριξε και στηρίζει κάθε προσπάθεια που βοηθάει το δήμο μας. Στηρίξαμε και στηρίζουμε την αναβάθμιση των παζαριών, τη ΝΟΣΤΟΣ και κάθε θετική πρωτοβουλία από όπου και αν προέρχεται εφόσον εξυπηρετεί τα συμφέροντα του δήμου μας.

Η δημοτική αρχή Λουκόπουλου βλέπει μυωπικά το παρελθόν προσπερνώντας σκοπίμως το νοικοκύρεμα του δήμου και την άριστη οικονομική κατάσταση που παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή και της δίνει τη δυνατότητα να αναβαθμίζει θεσμούς.

Επίσης προσπερνά (γιατί άραγε;) το γεγονός ότι από την Οικονομική Επιτροπή στις 10/8/ 2017  ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ συζητήθηκε η κατάρτιση και η ψήφιση των όρων της διακήρυξης για τη στέγαση και τη μίσθωση του εξοπλισμού των Παζαριών και της Νόστος και ενώ απουσίαζε ο κ. Τσέλιος. Με τον τρόπο αυτό η δημοτική αρχή πέρασε τον φωτογραφικό όρο της διακήρυξης για δεκαετή προϋπηρεσία.

Ας ψάξουν αλλού λοιπόν ο  κ. Λουκόπουλος με τον κ. Καρακώστα για ευκολόπιστους οπαδούς που θα κλείνουν τα μάτια σε αυτά που συμβαίνουν  στο δήμο μας.

Οι δημότες γνωρίζουν πλέον τις τακτικές της δημοτικής αρχής και θα δώσουν την απάντηση στην κατάλληλη στιγμή.

Τα ψέματα και ο λαϊκισμός ως περιτύλιγμα για να τα συγκαλύπτει, δεν πείθουν κανένα.  Έχει και η ανοχή τα όριά της.

 

Ναύπακτος  15-9-2017

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.