Ανακοίνωση εξέδωσε ο Επαγγελματικός Σύλλογος Καφεπολών – Εστιατόρων – Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της Ναυπάκτου «Ο Ανεμογιάννης» σχετικά με την καταλληλότητα των νερών του Γριμπόβου. Μετά από ελέγχους που ζήτησε ο Επαγγελματικός Σύλλογος να διεξάγει η ΔΕΥΑΝ κατεγράφησαν μηδενικές παρατηρήσεις και τα νερά κρίνονται ως απολύτως κατάλληλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που υπογράφεται από το Διοιητικό Συμβούλιο και τον πρόεδρο του Συλλόγου και δημοτικό σύμβουλο Ναυπακτίας Ντίνο Τσουκαλά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΦΕΠΩΛΩΝ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ – ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ «Ο ΑΝΕΜΟΓΙΑΝΝΗΣ»

Ο σύλλογος καφεστιατόρων παρακολουθεί με προσοχή και ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα τελευταία δημοσιεύματα σχετικά με την καταλληλόλητα των υδάτων του Γριμπόβου για κολύμβηση. Πρόσφατα ζήτησε από την ΔΕΥΑΝ να διεξάγει ελέγχους σχετικά με την ποιότητα των υδάτων προκειμένου να αποκτήσουμε ίδια άποψη επί του θέματος. Όπως μας ενημέρωσε η ΔΕΥΑΝ στις 6/7/2016 διενήργησε μη επίσημους δειγματοληπτικούς ελέγχους σε θαλασσινό νερό στο Γρίμποβο και συγκεκριμένα στις θέσεις: «Ναυτικός Όμιλος», «Ξενοδοχείο LEPANTO» και «ΞΕΝΙΑ». Στις 8/7/2016 το Ιατρικό Τμήμα – Εργαστήριο Υγιεινής του Πανεπιστημίου Πατρών, έστειλε τα αποτελέσματα μικροβιολογικής ανάλυσης με μηδενικές παρατηρήσεις κρίνοντας τα ύδατα απολύτως κατάλληλα. Μέλημα του Συλλόγου Μας είναι να υπάρχει συχνός δειγματοληπτικός έλεγχος προκειμένου να αποδείξουμε το αυτονόητο, δηλαδή ότι τα νερά του Γριμπόβου είναι κατάλληλα για κολύμβηση, όπως και της Ψανής.

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone
 
 

3 Σχόλια

  1. Φάνης Ξάνθης
    Φάνης Ξάνθης

    Γιατι τοτε ειπαν οτι «συνεχιζεται η απαγορευση» ;; η χαρα του παθολογου και του ωρυλα ειναι η παραλια! Μη κρυβομαστε

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.